64 171 läst · 523 svar
64k läst
523 svar
Allt om pizza
Kan själv!
· Trelleborg
· 16 484 inlägg
Inte lika avancerat som de flesta här men vi hade preppat med färdiggjorda pizzor förra gången vi gjorde, bara att starta ugnen och tina.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Nu har vi provkört budgetugnen från Netonnet, såg förresten att de höjt priset från 990:- till 1490:-.
Pizzorna blev så fula så jag skippar bild
Jag gjorde degen igår och placerade bollarna på en tallrik i kylen och idag hade allt jäst ihop till en jättebulle, men det gick ju att dela på.
Tyckte det var svårt att få degen tunn då den drar ihop sig snabbt.
Pizzorna blev lite degiga så tunnare deg behöver jag öva på och även elda ugnen lite längre tid så stenen blir varmare.
Lägger ut en bild när jag fått till den perfekta pizzan i framtiden
Pizzorna blev så fula så jag skippar bild
Jag gjorde degen igår och placerade bollarna på en tallrik i kylen och idag hade allt jäst ihop till en jättebulle, men det gick ju att dela på.
Tyckte det var svårt att få degen tunn då den drar ihop sig snabbt.
Pizzorna blev lite degiga så tunnare deg behöver jag öva på och även elda ugnen lite längre tid så stenen blir varmare.
Lägger ut en bild när jag fått till den perfekta pizzan i framtiden
Är degen för kall drar den ihop sig. Så ta ut den ur kylen ett par timmar innan. Glöm inte ta ut den avrunna mozzerellan också. Lägger man på kall mozerella så hinner den inte smälta ut innan resten av pizzan är klar.
Morsdag är det, så mamman i huset fick bestämma topping.
Prosciutto, ruccola, pinjenötter och balsamico.
Sen hade jag halvlovat Nutellapizza till efterrätt.
Blev sådär..
Tog eld utan topping
Jaja bara och träna på, vändspaden, termometern och storspaden funkade bra allesammans.
Prosciutto, ruccola, pinjenötter och balsamico.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Sen hade jag halvlovat Nutellapizza till efterrätt.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Blev sådär..
Tog eld utan topping
Jaja bara och träna på, vändspaden, termometern och storspaden funkade bra allesammans.