64 197 läst · 523 svar
64k läst
523 svar
Allt om pizza
Renoverare
· Stockholm
· 18 537 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 537 inlägg
Medlem
· Södermanlands län0
· 972 inlägg
Jag har ett gäng färdigbrynta falukorvsskivor i kylen som blir del av pizzatoppningen i morgon. Blodpuddingsskivorna struntar jag i. Norrlandspölsa har jag inte ens tänkt tanken om att använda.
Äsch, tänk flerfrontskrigKarlia skrev:
Degen känns för stunden som det bråkigaste momentet för mig, jag kanske borde gulla (stretcha, vika) mer med den direkt efter bollning.
Ja, surdeg är gott och mer komplicerat. Du ska nästan ha diplom om du misslyckas med Poolish eller Biga.Karlia skrev:
https://www.thepizzabubble.com/neap...lish/neapolitan-pizza-with-poolish-calculator