64 195 läst · 523 svar
64k läst
523 svar
Allt om pizza
Förlåt att jag glömt det här tipset till dig (läste ju att du skulle göra Nutellapizza).FredrikR skrev:Morsdag är det, så mamman i huset fick bestämma topping.
Prosciutto, ruccola, pinjenötter och balsamico.
[bild] [bild] [bild]
Sen hade jag halvlovat Nutellapizza till efterrätt.
[bild]
Blev sådär..
Tog eld utan topping
Jaja bara och träna på, vändspaden, termometern och storspaden funkade bra allesammans.
Jag brukar sänka värmen till nästan min efter jag gräddat sista matpizzan.
Då är det lättare att få efterättspizzan utan fyllning bra.
Det verkar bli för varmt ovan utan fyllningen.
Tyckte det var svårt att få upp pizzan på spaden, gled inte alls så där fint som på pizzerian
Lika när den skulle av på stenen...
Nu var jag snabb med grejerna som skulle på men ändå...
Delade i 100g bitar och då gick det fint, men dom blir ju rätt små
Lika när den skulle av på stenen...
Nu var jag snabb med grejerna som skulle på men ändå...
Delade i 100g bitar och då gick det fint, men dom blir ju rätt små
Degen kändes lite kladdig, gjorde enligt receptet på Ica.se som jag brukar använda, dock gjorde jag en större deg, för 8 personer istället för vanliga 6.
Ok jag tog en påse torrjäst istället för 1⅓...
Gjordes för ca ett dygn sedan, bulkjästes i dryga 2h innan den bollades och lades i burkar där de låg till ca 3h innan utbak.
Ska kolla in lite recept i Fb gruppen och se vad som skiljer.
Ok jag tog en påse torrjäst istället för 1⅓...
Gjordes för ca ett dygn sedan, bulkjästes i dryga 2h innan den bollades och lades i burkar där de låg till ca 3h innan utbak.
Ska kolla in lite recept i Fb gruppen och se vad som skiljer.
Renoverare
· Stockholm
· 18 537 inlägg
Kan tipsa om Urban delis deg om man inte haft tid och kalljäsa en själv. Den är riktigt bra faktiskt.
Renoverare
· Stockholm
· 18 537 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 537 inlägg
Denna är detfgo skrev:
https://www.mat.se/butik/pizzadeg-u...2dEaET2MSPQz0kePHtMaAnZFEALw_wcB&gclsrc=aw.ds