1 123 031 läst · 14 622 svar
1123k läst
14,6k svar
Vad blir det för mat?

Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 645 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 645 inlägg
Premiär, test..
OVERNIGHT OAT
(med blåbär, banan & lite krisp)
Har varit nyfiken på det ett tag, igår fick jag tummen ur och gjorde en varsin "burk" till maken och mig
Lite udda, men gott. Helt klart inte sista gången!
Som en blandning mellan filtallriken och gröttallriken..
OVERNIGHT OAT
(med blåbär, banan & lite krisp)
Har varit nyfiken på det ett tag, igår fick jag tummen ur och gjorde en varsin "burk" till maken och mig

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Lite udda, men gott. Helt klart inte sista gången!
Som en blandning mellan filtallriken och gröttallriken..
Jag lärde mig laga mat vid fem årsåldern för jag tyckte att det var så roligt att bjuda mamma och pappa på middag. Lagade allt från lasagne till falukorv 😄. Men förhoppningsvis lär jag mig alltid något nytt fortfarande även om det mesta bara känns som en upprepning idag.Maria T skrev:
Sedan blev det en till (ny för mig) variant med mörk Sirap. 👌
En klassiker med Jordgubbssylt å grädde.
Den årliga hjortronvåfflan.
Till sist en halva ifrån frugan med Stevia på😀
En klassiker med Jordgubbssylt å grädde.
Den årliga hjortronvåfflan.
Till sist en halva ifrån frugan med Stevia på😀

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inte ofta det blir köpepizza men ikväll var det lite AW
Bianco med bakad oxfilé, tryffelcréme, gruyére, säsongens svamp & krispig potatis.
Med risk för att låta lite självgod så brukar jag sällan känna att jag fått nåt som är bättre än det jag gör själv, idag var inget undantag, tvärtom 😅
Bianco med bakad oxfilé, tryffelcréme, gruyére, säsongens svamp & krispig potatis.

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Med risk för att låta lite självgod så brukar jag sällan känna att jag fått nåt som är bättre än det jag gör själv, idag var inget undantag, tvärtom 😅
Som sagt idag är det
VÅFFELDAGEN!
..och våfflor (klassiska looken) blev det idag till middag 😍 Med fruktsallad och lite grädde.. (det fanns drottningsylt också om man ville ha)
VÅFFELDAGEN!

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
..och våfflor (klassiska looken) blev det idag till middag 😍 Med fruktsallad och lite grädde.. (det fanns drottningsylt också om man ville ha)
Nä, men jag minns att jag stod ofta och tittade på min mamma när hon lagade mat, framförallt sås, det är jag en jäkel på. Vi fick aldrig hjälpa till med mat elr bak, bara det tråkiga med disk, skala potatis och kanske möjligen få lägga ut bullformarna på plåten 😀P pmd skrev: