1 002 691 läst · 13 601 svar
1003k läst
13,6k svar
Vad blir det för mat?
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 370 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 370 inlägg
Det värmer en gammal mans hjärta. Vad är väl en Stjärna i Michelinguiden mot ... Ops, jag hittade ett annat mästerverk med samma dubiösa talang 🙃P Pin skrev:
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 370 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 370 inlägg
Lite missnöjd med ryggbiffen, ok, mina skivor blev lite tunna också, så jag gjorde en chiligryta på 2,5 h.
Rev morot och kokade ihop med en pkt vita bönor i tomatsås. Ris till. Och ser det mindre presentabelt ut så är detta omtaget 🤣
Rev morot och kokade ihop med en pkt vita bönor i tomatsås. Ris till. Och ser det mindre presentabelt ut så är detta omtaget 🤣
Fiskbullarna brända fast i våffeljärnet och dom blev brända. Fiskpinnar i brödrost fungerar inte. Åtminstone inte i den jag hade. Brända på utsidan och typ sushi innanför. Däremot gick det bra i våffeljärnet .... inte så bra med strykjärnet.Maria T skrev: