1 027 439 läst · 13 878 svar
1027k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 412 inlägg
En ”kantina” är ett måste på de flesta företag.Alfredo skrev:
Och ja det är subventionerat av arbetsgivaren. Något som faktiskt inte måste beskattas.
I klass med en normal svensk lunchrestaurang men bättre salladsutbud.
Mycket möjligt men nu var det prisnivån jag blev förvånad över.AndersMalmgren skrev:
"Besök på budgetrestaurang: 170 till 350 NOK" från:
https://www.visitnorway.se/planera-resan/restips-fran-a-o/valuta-priser/
Då kändes lunch för 60:- väldigt billigt.
Skulle tro det finns restauranger i Oslo som även duger till dig 😉AndersMalmgren skrev:
Jag kan garantera att jag aldrig satt min fot på någon av dom 🤣
https://vink.aftenposten.no/mat-og-drikke/restaurantguiden/oslo-restauranter-michelin-stjerne
Renoverare
· Stockholm
· 18 412 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 412 inlägg
”Möbelpolish” - inte ofta nån associerar till det när det vankas mat 🥴K Kjell_G skrev:
Nu var det inte smaken mera lukten från salvian, kanske i kombination med bladen (som inte stektes ihop med det andra) som väckte barndomsminnen.
Är nog inte själv så förtjust i salvia men resten var gott.
Renoverare
· Stockholm
· 18 412 inlägg