1 028 266 läst · 13 886 svar
1028k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 451 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 451 inlägg
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 451 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 451 inlägg
Medlem
· Södermanlands län0
· 972 inlägg
Har 1.2 kg färsk lax i kylen samt 1.9 kg dito oxfile . Bägge är i sina vaccumförpackningar men måste snart tas ut och styckas i lämpliga bitar för frysen. Det blir ju alltid stumpar över: Oxfilepytt där man slänger i en lagom mängd tärnad lax ett par minuter före servering kanske.
Nån som testat att blanda kött och fisk? I mina ögon är det att förstöra både oxfile och lax på en gångHuvudbrytaren skrev:
Varför inte göra en pastaförrätt med laxen? Fräs bitar, i med färsk basilika, grädde och lite vitt vin eller torr cider... Mmmm!Huvudbrytaren skrev:
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 451 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 451 inlägg
https://sv.wikipedia.org/wiki/KalakukkoÅsa Lund skrev:
En Klassiker när havsdjur och köttdjur blandas 😉Åsa Lund skrev:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Surf_and_turf