1 024 602 läst · 13 855 svar
1025k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
Nån form av pad thai på Muurikkan.
Äggnudlar, kyckling, broccoli, paprika, köpt pad thai-sås, vitlök, ingefära, stekt ägg, lime, rödlök, soja, sweet chili, chili flakes, grovhackade jordnötter.
Äggnudlar, kyckling, broccoli, paprika, köpt pad thai-sås, vitlök, ingefära, stekt ägg, lime, rödlök, soja, sweet chili, chili flakes, grovhackade jordnötter.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Sådär, 4 uppätna och 2 till morgondagen.
En mera klassisk med prosciutto, ruccola, pinjenötter och balsamico. En mer yvigare med lövad rostas, green chili, ananas och dressing.
Har kvar en bra bunt med kartonger också så pizzan åker i sin rätta form till jobbet imorgon.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
En mera klassisk med prosciutto, ruccola, pinjenötter och balsamico. En mer yvigare med lövad rostas, green chili, ananas och dressing.
Har kvar en bra bunt med kartonger också så pizzan åker i sin rätta form till jobbet imorgon.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
S
sinuslinus
Träskalle
· Östergötlands län
· 5 243 inlägg
sinuslinus
Träskalle
- Östergötlands län
- 5 243 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 410 inlägg
Om man gillar sparris så var månades pizza sparris med guanciale på Deglabbet. Den var riktigt nice
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 442 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 442 inlägg
Ser verkligen mycket gott ut! Vad har du gjort med Portabellon? Måste ha nån slags sås som det ser ut på fotot.Storsockret skrev:
Pak Choi är verkligen en underbar grönsak som går att ha som tillbehör till det mesta.
Eller - är det mest soja runt Portabellon?
Det var teriyakimarinad, ingefära och vitlök. Sen bakad i ugn.Maria T skrev:
Det var helt OK, men jag börjar bli lite less på svamp nu
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 442 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 442 inlägg
Tack för klargörande, marinaden låter ändå god. Att äta egenplockade/på-torget-köpta smörstekta kantareller är fantastiskt, och jag kan uppskatta en champinjonstuvning gjord med kärlek, men håller med om att konsistensen, den som gett namnet till "svamplik" går att lessna på.Storsockret skrev:
Men det är ju gott att grilla dem så får väl hitta på något för att göra dem jättegoda.