1 024 679 läst · 13 855 svar
1025k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
Potatismos, biffar, löksky & stekt broccoli blev det igår.
Idag blev det grillad Kycklingfilé, smörstekt Nypotatis med sparris och broccoli och en örtagårdssås. Och vitlöksbaguette
Idag blev det grillad Kycklingfilé, smörstekt Nypotatis med sparris och broccoli och en örtagårdssås. Och vitlöksbaguette
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Renoverare
· Stockholm
· 18 410 inlägg
*kashieda skrev:
Köksmakinen hette Electrolux under flera år men tillverkades av Ankarsrum.
Sedan samarbetet upphört säljer Ankarsrum World wide under eget namn och Electrolux har en annan modell.
Ankarsrum är en fantastisk modell som i årtionden behållit sin udda och ursprungliga konstruktion med roterande kärl, till skillnad från andra fabrikat som har stillastående kärl där visp eller degkrok rör sig med planetrörelser.
Ankarsrum har uppdaterats i omgångar med starkare motor. Min fru började i sin ungdom med en Ankarsrum som jag tror var på 400 Watt. Som gammal pensionär är hon nu inne på sin andra med 800 W. Enda motordrivna delen är det stora roterande rostfria kärlet som gör den nästan outslitlig. Övriga rörliga delar är tillbehör som lätt kan bytas av användaren.
*
Redigerat:
Renoverare
· Stockholm
· 18 410 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 410 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 410 inlägg