347 436 läst · 5 150 svar
347k läst
5,2k svar
Odlingshörnan..
Kan själv!
· Trelleborg
· 15 631 inlägg
Vi köper köttlådor av 1/8 ko och 1/2 gris.
Då skriver jag upp alla delar och kryssar av dem när vi tar upp dem, på så sätt har jag koll på vad som är i frysboxen och slipper gå ner och gräva i boxen när man ska planera veckans meny.
På tal om det ska jag plocka upp lämplig detalj för stroganoff 🙃
Då skriver jag upp alla delar och kryssar av dem när vi tar upp dem, på så sätt har jag koll på vad som är i frysboxen och slipper gå ner och gräva i boxen när man ska planera veckans meny.
På tal om det ska jag plocka upp lämplig detalj för stroganoff 🙃
Husägare
· Uppsala
· 509 inlägg
Ingen minns en fegis.. kör en frysrensning ska du få se vilken god mat som kan dyka upp! (Jaja.. mindre bra ibland med…).. sist jag tog fram en oidentifierbar frusen påse från frysen med kött.. var den entrecote.. jättegod 😊Alfredo skrev:
(Innan var det en fläskkarré som var ok, men fettet var lite härsket efter några år i frysen hehe)
Här får det inte köpas ”kött” (i nån färg..) just nu.. (då blir detju påfyllning bara i frysen 😳 ..jag måste frosta av dem !)..
Kan själv!
· Trelleborg
· 15 631 inlägg
Kan själv!
· Trelleborg
· 15 631 inlägg