64 165 läst · 523 svar
64k läst
523 svar
Allt om pizza
Tycker inte jag har fått till fryst deg, upplever att den blir lite slapp. Däremot står dom sig bra i kylen i en vecka. Perfekt om man jobbar hemma någon dag att köra lunchpizza, bara att tända ugnen någon timma innan
När fryser du dem? Som jag förstått skall de frysas när de jäst klart för de skall bli bäst.G Gilgo skrev:
/Jocce
Soltorkade tomater! Mixa allt med stavmixer eller i mixerkanna till en slät sås. Brukar bli bra med en soltorkad tomat/ dl sås. För fylligare sälta oliver som oxå mixas. Prova först på Crostini som snacks till du hittat den rätta blandningen för dig!!!Anonymiserad 433451 skrev:
Jäkla tråd det här...
Provar hålla mig från pizza men idag gick det på tok, ja det gjorde det iof igår också men då vart jag ha nåt snabbt
Gjorde en deg som fick jäsa varmt sen i kylen totalt 6h kanske
Rund blev den inte men god
Gjorde ett försök till Calzone åt frun med den fastnade inte på bild
Provar hålla mig från pizza men idag gick det på tok, ja det gjorde det iof igår också men då vart jag ha nåt snabbt
Gjorde en deg som fick jäsa varmt sen i kylen totalt 6h kanske
Rund blev den inte men god
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Gjorde ett försök till Calzone åt frun med den fastnade inte på bild