64 165 läst · 523 svar
64k läst
523 svar
Allt om pizza
Det är inte bara show när pizzabagaren "jonglerar" med degen före toppningen. Har provat själv och konstaterat att den därefter blir betydligt lättare att trycka ut till 25+cm. Småpluttar 15-20cm (se; bilderna) vill väl ingen ha?FredrikR skrev:
Mycket deg på både köksluckor och golv, blev det. I början.
Ooni släpper elugn för inomhusbruk.
https://eu.ooni.com/products/ooni-volt
12" upp till 30cm stora ska få plats.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
https://eu.ooni.com/products/ooni-volt
12" upp till 30cm stora ska få plats.
Brukar ha durumvetemjöl för när pizzan ska bakas ut, nu senast var det slut och tänkte det kanske bara var inbillning att durumvete var bättre, samt bra tillfälle testa med vanligt för att slippa ha ytterligare en sort hemma. Men jäklar vad mycket mer löst mjöl det fastnade nu med vanligt vetemjöl.
Så det blir att köpa hem durumvete igen, om ingen har annat ännu bättre tips. Tror jag såg nån hade mannagryn, eller nån mannagryn / vetemjölsblandning?
Så det blir att köpa hem durumvete igen, om ingen har annat ännu bättre tips. Tror jag såg nån hade mannagryn, eller nån mannagryn / vetemjölsblandning?
Allvetare
· Västra götaland
· 9 330 inlägg
Jag brukar baka ut bottnarna med samma mjöl som det är i på ett bakbord och sen flytta dem till en annan yta när jag lägger på fyllningen... Där strör jag ut mannagryn ...
Jag har provat att tina både i kylen och i rumstemp. Tycker båda blir lika bra.P Pappa1986 skrev:
Se bara till att de fått blivit just rumstempererade innan du använder dem.
/Jocce