Hemmakatten
Härligt att se att ni är igång!
 
Vad roligt att så många följer tråden idag! Men att uppdatera var tionde minut är lite överdrivet, så ofta kommer det nog inte uppdateringar...

Men nu har vi lite lunchpaus, i omgångar, för vi får inte plats i köket samtidigt.

Skicka en stor kram till den underbara "kökspersonalen" som förser oss alla med pasta, köttfärssås, mackor och kaffe. Hur skulle det gå utan er?

Mer bilder:

http://i42.tinypic.com/33ma1sn.jpg

http://i42.tinypic.com/2i0qiag.jpg

http://tinypic.com/view.php?pic=14y0k8p&s=5

http://i39.tinypic.com/2ik43ya.jpg

http://i42.tinypic.com/rshcue.jpg

http://i43.tinypic.com/33tjgg0.jpg

http://i40.tinypic.com/8znwgg.jpg

http://i42.tinypic.com/r0ypsi.jpg

http://i40.tinypic.com/33cw3dg.jpg
Manberg t.v. och min kusin, Cheesus brorson t.h.

http://i43.tinypic.com/jsc8xy.jpg

http://i40.tinypic.com/feqatk.jpg

http://i42.tinypic.com/20770qq.jpg

http://i43.tinypic.com/i731j5.jpg

http://i43.tinypic.com/sljhmw.jpg

http://i40.tinypic.com/px539.jpg

http://i44.tinypic.com/28km51w.jpg

Men nu får det vara nog med slöerier, måste ju jobba också! Vi hörs!
 
Redigerat:
kan inte förstå fb att dem inte tar dit en grävskopa och slår omkul kåken och bygger en ny. är snickare har varit med om massor av vatten och brandskador och det tar en väldans massa tid att få nån ordning när det ser ut så här. Att bygga en stomme med tätt tak tar ju inte så mycket tid,jag tror det skulle bli billigare för fb i slutändan
 
Äh..det där är inte så illa...det är totalskadat kan man lugnt konstatera..finns ju inte ett skit kvar av taket i princip. Det är något så fruktansvärt brunnet. Det kan inte ha varit många sekunder kvar innan en fullständig övertändning skett.

Att veta att vi låg och sov under och runt denna lilla brasa känns mer och mer otäckt. Fru Fridell får bjuda på en psykoanalys efter detta.

Men vilka grabbar va? Här kommer ett gäng som vi inte känner och slår sönder mitt hus. De borde anmälas för vandalism och hemfridsbrott. Så där gör man väl inte hemma hos okända stackars statare?

Men vi har skitskoj. Enda olyckan hittills står jag för..vem annars? Trampade genom f.d taket på ett ställe men det gick bra. Enda som skadade och gjorde ont för en sekund vet nog ni pojkar om...tänk cykelram och barndom så förstår ni.
 
Från kamerans håll måste jag ändå säga att det såg mycket mer intakt ut än vad jag trodde - jag trodde det var max ett par halvbrunna vägar med en massa bråte innanför kvar :)

Fast det man inte ser på de kamerabilderna från lite längre håll är förstås rök- och vattenskador...

/K
 
Taskigt Cheesus men du ska väl inte ha fler barn nu, hade varit kul att vara med men flusan har tatt mig. Var rädd om er och all framgång med rivningen - hör av dig om ni behöver hjälp framöver så kanske det passar bättre.
 
Aj, aj, aj, Cheesus det där som gör så ont.

Föreslår att alla som jobbar på taket har blöjor som skydd :)

Och sen vill vi ha bilder.
 
Redigerat:
Jag har inte min egen kamera. Har Mattias P.s, och han har uppdrag av admin att fota för artikeln, så det kommer inte några mer uppdateringar förrän artikeln är skriven och bilder publicerade i samband med den.

Nyss kom far in, och säger att han slagit i huvudet när han fick en tegelvägg över sig. Låtsasmors första kommentar: "Tur att du inte hade sönder glasögonen!"

EDIT: Jag tror att pappa har skrivit klart här:

http://i41.tinypic.com/2r6fz2s.jpg
 
Redigerat:
Mikael_L
Det där är Cheesus tangentbord förstår jag.

Han brukar ju skriva så det glöder ... :D :D :D

2r6fz2s.jpg
 
Jo, snälla, EN bild till, en gruppbild!
 
Instämmer!
Bara en, snälla
 
Instämmer också! Ni kan bara inte behandla oss så! :) (Vi som sitter på första parkett)
 
Äh...en gruppbild...dessa fula pojkar kan ingen vilja se..

Vi har ett litet smärre problem...vi har inte hunnit klart så den som är hugad....:)

Det finns fler helger framöver så alla ni som tagit bonnpermis får upp till bevis då.

Nu ska vi in till The Big City of Fagersta för att få oss lite käk i magen! Det där som frugan och hennes kompis Karin lagat verkar det som ingen gillade. Det finns hur mycket som helst kvar...

Vi fixar en gruppbild!
 
Hemmakatten
Jahaja - Nu är alla fulla o glada efter en god middag, och ingen tänker på oss alla som sitter här vid datorn o väntar på bilder.

Framförallt jag, efter ett totalt misslyckat hundkurspass idag med valpen (ja, det är ju inte valpen utan mig det är fel på.... :( ) Någon liten bild skulle muntra upp betydligt. :)
 
Redigerat:
Hej!!!

Ni har missat något ni alla som inte kunde vara med idag...så här sjukt skoj var det länge sen vi har haft..och jag tror jag talar för alla.

Vi har rivit och rivit och rivit lite till. Huset var nog betydligt värre skadat än vad jag trott och vi har inte hunnit klart. Vi sinkades av att tyvärr låg det snö kvar på taket vilket gjorde att det tog en bra stund för två gubbs att skotta av. Snön kom innan tältet..

Apropå tält...visst är det sjukt stort? Sjukt dyrt med. Jag lovade försäkringsbolaget att anordna en insamling bland alla på byggahus för den fakturan. Ni kan skicka in pengarna på mitt personkonto...:) Jag looooovar att vidareförmedla detta.

Vi har avnjutit en god middag. Alla är så sjukt snälla åt oss och vi var väl 20 pers som käkade och drack riktigt gott. Restaurangtjejen tyckte det var så kul med att folk ställer upp så 20 fina maträtter med dryck och efterrätt gick på 4 lax...:) Snacka om att de bjussade en del...

Nea önskade i bilen hem från restaurangen att den här dagen skulle börja om på en gång...hon har haft en kanondag tydligen bland alla skitiga rivningsgubbar.

Nä...inte ens Cheesus hittar ord för den här dagen. Det är helt sanslöst vilken generositet som visats oss. Att helt för oss okända människor reser från halva Sverige för att slita hund en hel dag oavlönar och t.om bekostar resor hit utan minsta motkrav förutom just att få slita som galärslavar. Inte i min vildaste fantasi ( och jag har aldrig vilda fantasier och idéer som ni vet ) hade jag kunnat tro detta.

Hur många ggr kan vi säga tack?

Ett sätt för oss att tacka var att jag lät trycka upp T-shirts i riktigt bra kvalité med "www.viksbergsgard.se" på halskragen.

Skitkul eller hur?...Nä.

Så jag lade till ett stoooort tryck på ryggen. En gul smiley och texten som ni alla nu kan.

Don´t Worry-Be Happy.

Simon lägger snart ut någon gruppbild samt bild på T-shirten.

Än en gång alla tokar..

Från oss alla till Er alla.

Ett stort varmt tack!


Nu vill jag ha en liten hint om tråden ska få vara kvar eller ska vi låta låsa den? Inte kan det väl finnas något intresser av hur det går framöver här i Viksberg?

Isåfall...då får ni be mig snällt om att fortsätta uppdatera.
 
Redigerat:
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.