1 025 837 läst · 13 867 svar
1026k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
Jag tror den på CC är så väldigt finstrimlad för att den är gjord av högrev. Det skall vara entrecote i yakiniku. Men smakmässigt så är ju högrev och entrecote lika och fettet är viktigt i smaken på rätten.Snigla skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 412 inlägg
Vi hittade butiksbakad färsk pizzadeg igår på affären.. har inte sett det tidigare. Var tvungen o prova den..
Så ikväll blödde det PIZZA för hela slanten..
Jag gjorde två mindre olika.. maken gjorde också två mindre.. men med samma toppings..
Mozzarella, grillad kyckling, padron, rödlök, nymald svartpeppar
2 x mozzarella, soltorkade tomater, serranoskinka, ruccola
Mozzarella, skinka, rödlök, padron
Coleslaw (med salladslök o rödlök)
Pizzasallad
Färdig deg i burk
Kokade egen tomatsås.. (alla pizzor hade det, ost och oreganokrydda)
...och så gjorde jag coleslaw.. medan maken ville hellre ha pizzasallad - så han gjorde en sådan
Så ikväll blödde det PIZZA för hela slanten..
Jag gjorde två mindre olika.. maken gjorde också två mindre.. men med samma toppings..
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Mozzarella, grillad kyckling, padron, rödlök, nymald svartpeppar
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
2 x mozzarella, soltorkade tomater, serranoskinka, ruccola
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Mozzarella, skinka, rödlök, padron
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Coleslaw (med salladslök o rödlök)
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Pizzasallad
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Färdig deg i burk
Kokade egen tomatsås.. (alla pizzor hade det, ost och oreganokrydda)
...och så gjorde jag coleslaw.. medan maken ville hellre ha pizzasallad - så han gjorde en sådan
Medlem
· Jämtland
· 107 inlägg