1 029 733 läst · 13 893 svar
1030k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
· Bromma
· 2 550 inlägg
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
- Bromma
- 2 550 inlägg
Det viktiga är att du gillar maten du lagar. ❤️Lill72 skrev:
Personligen skulle jag vilja ha 5c lägre. Men det finns inget rätt eller fel, bara hur gott det smakar.
Men bara som ett tips i all välmening, om ett recept säger grilla till 60c, då grillar man till 55c, tar av grillen och slår in i folie i 10 min. Då blir tempen ca 60c utan att vätska går förlorad.
Självklart är smaken olika och jag är väl medveten om hur temperatur på kött fungerar.Düsseldorff skrev:Det viktiga är att du gillar maten du lagar. ❤️
Personligen skulle jag vilja ha 5c lägre. Men det finns inget rätt eller fel, bara hur gott det smakar.
Men bara som ett tips i all välmening, om ett recept säger grilla till 60c, då grillar man till 55c, tar av grillen och slår in i folie i 10 min. Då blir tempen ca 60c utan att vätska går förlorad.
Känns bara som om jag blir en aning dumförklarad här.
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
· Bromma
· 2 550 inlägg
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
- Bromma
- 2 550 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 412 inlägg
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
· Bromma
· 2 550 inlägg
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
- Bromma
- 2 550 inlägg
ullberg
Verktygstokig
· Stockholm
· 3 904 inlägg
ullberg
Verktygstokig
- Stockholm
- 3 904 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 412 inlägg
Maki är nice men jag gillar nog mest sashimi och nigiri
Renoverare
· Stockholm
· 18 412 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 412 inlägg