1 045 319 läst · 14 044 svar
1045k läst
14,0k svar
Vad blir det för mat?
T
Turbo_Tail
Medlem
· Österbotten
· 594 inlägg
Turbo_Tail
Medlem
- Österbotten
- 594 inlägg
Hittade äntligen årets första kantareller. Har varit mycket sparsamt med regn i år och marken är snustorr överallt. Tur att frysen är full med kantareller från ifjol. Testade göra inlagda kantareller, blir spännande att se hur resultatet blir. Kommer säkert att bli ett bra komplement till viltet, med hela lingon och rostade enbär, pepparsås och potatis. 😋
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Äntligen lite sol, värme och grillväder!
Nu blir det tomahawk och t-bone tillsammans med timjansrostad potatis, chillismör, nobissås, beasås och lite grönt.
Nu blir det tomahawk och t-bone tillsammans med timjansrostad potatis, chillismör, nobissås, beasås och lite grönt.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
· Bromma
· 2 551 inlägg
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
- Bromma
- 2 551 inlägg
60c på tomahawk är i överkant medium så den bör fortfarande vara lite rosa inuti. Däremot har den grillats på rejält hög temperatur, därav utsidan, men det behöver ju inte vara fel.Krilleman skrev:
Rare/medium (dvs svennetemp) på en tomahawk är ca 55-58c.
Edit: Under förutsättning att den tas av grillen -5c förstås. Annars blir den ju övergjord.
Renoverare
· Stockholm
· 18 607 inlägg
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
· Bromma
· 2 551 inlägg
Düsseldorff
Byggnadsvårdare
- Bromma
- 2 551 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 607 inlägg