984 890 läst · 13 375 svar
985k läst
13,4k svar
Vad blir det för mat?
Vi gör ju en del egna när vi kan skörda (jordgubbar, rabarber, krusbär äpple, päron...)Tokslut skrev:
De där 1 l man köper på affären (om man vill ha lite "smak och bär".. ) är ganska dyra nuförtiden... (dock kan man få tag i kräm lite billigare om man nöjer sig med lite mindre bär o frukt hehe..)
Har det någonsin varit "trendigt"?
Renoverare
· Stockholm
· 18 318 inlägg
Thomas59
Byggveteran
· Stockholms län
· 3 252 inlägg
Thomas59
Byggveteran
- Stockholms län
- 3 252 inlägg
En kalssisk sjömansfrukost, fiskbullar i curry.Snigla skrev:
Jag gillar fiskbullar, men ingen annan här hemma så blir inte att jag äter.
Dålig på fota maten, ska försöka bli bättre under kommande semester.
Lunch, god fisk med sås och potatismos på restaurangen direkt utanför stängslet på jobbet.
Middag, pasta med kycklinggryta, toppad med lite parmesan.
Lunch, god fisk med sås och potatismos på restaurangen direkt utanför stängslet på jobbet.
Middag, pasta med kycklinggryta, toppad med lite parmesan.