Har tydligen ägnat mig åt ”avancerad ” matlagning idag 🤔
Enligt receptet iaf. Smördegsrullar med spetskål, lök, pesto och fetaost. Fanns inge röd pesto hemma men ingredienserna fanns. Valfria nötter ingick så det blev valnöt. Tar nog pinje nästa gång.
Rullarna fick bli tilltugg till kycklingsoppan.
Nybakade sesamströdda smördegssnurror på plåt, recept bredvid, kryddburk på bänk.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
  • Älska
Snigla och 7 till
  • Laddar…
R roli skrev:
Det var det värsta. Allt som du radar upp är ju gott!
Nötlever klarar jag mig utan faktiskt.
 
  • Gilla
  • Älska
Maria T och 1 till
  • Laddar…
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Nötlever klarar jag mig utan faktiskt.
Ja, kan tänka mig det. Är väl inte tillräckligt fint….😆
 
R roli skrev:
Ja, kan tänka mig det. Är väl inte tillräckligt fint….😆
Mer att smaken inte tilltalar mig
 
Grillad med bröd.
Stark Slotts och räksallad.

Skulle nästan kunna öka mängden senap och skippa räksalladen. 😍

Hittade en liten burk rosé i kylen som vi delade på jag och frun. 😚
 
  • Gilla
husdrommaren och 5 till
  • Laddar…
Smashburgare idag med en god öl till 😀
 
  • Sex hamburgare stekas på en smutsig, svart gjutjärnsplatta över en gasbrännare.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Dubbel cheeseburgare på tallrik, ölburk, matlagningsgrill i bakgrunden, måltid runt matbordet.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Gilla
  • Älska
Patrik440 och 11 till
  • Laddar…
EddieHansson
Ont om inspiration så jag frågade ChatGBT vad för vegorätt vi kunde laga med vad som fanns i kylen. Blev rätt bra!
 
  • Ett fat med ris toppat med en gryta av kött och grönsaker i tomatsås.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Gilla
Oskick och 3 till
  • Laddar…
Körde lite spädgris ikväll

Ett stort ugnsbakat bröd i en gjutjärnsgryta med såser, grönsallad och bollar av mozzarella. Restaurangmiljö.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Söt liten klöv ♥️
En nästan tom metallskål med benrester och sås vid sidan. Spår av en måltid.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
Snigla och 2 till
  • Laddar…
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Körde lite spädgris ikväll

[bild]

Söt liten klöv ♥️
[bild]
Åh Agnes gris! Inte helt dum!

Edit: de brukar vara bra på vin också
 
  • Gilla
AndersMalmgren
  • Laddar…
T TowaTei skrev:
Åh Agnes gris! Inte helt dum!
Brukar varva den och kon
 
  • Gilla
TowaTei
  • Laddar…
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Körde lite spädgris ikväll

[bild]

Söt liten klöv ♥️
[bild]
Hur kör man en död spädgris? Vill jag veta?
 
S Stevie Deville skrev:
Hur kör man en död spädgris? Vill jag veta?
Man äter den
 
S Stevie Deville skrev:
Hur kör man en död spädgris? Vill jag veta?
Borde rymmas i bagageluckan på dom flesta bilar :thinking:
 
Här åt vi leverpastejsmacka med gurka.. och jordgubbskräm med mjölk till middag! (hade ätit mycket till lunch, så det blev lite lättare/mindre avancerat till kvällen..) 🤠
 
  • Gilla
Totte_S och 7 till
  • Laddar…
Snigla Snigla skrev:
Här åt vi leverpastejsmacka med gurka.. och jordgubbskräm med mjölk till middag! (hade ätit mycket till lunch, så det blev lite lättare/mindre avancerat till kvällen..) 🤠
Krämer ja, det borde hamnat i "saker man glömt tråden" för mig. Vart det stort på 90-talet? tror inte jag ätet det sedan dess iaf.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.