1 007 518 läst · 13 643 svar
1008k läst
13,6k svar
Vad blir det för mat?
Stekte gårdagens pyttipanna, slängde i ett ägg och lite grädde. Sen i en burrito med jalapeno och rostad lök + ketchu & senap. Det fina med burritos är man kan slänga precis allt i dom.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 379 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 379 inlägg
Har ett "höftat" recept på morots-och.bönbiffar där det ingår mozzarella i smeten - vid ett tillfälle hade jag inte mozza men väl en klump halloumiost och det blev mycket gott. Fetaost är gott vad en än gör med den! Har just ätit en sallad på en-tager-vad-en-haver men lite kycklingbitar och feta, salladsblad, lök och tomater. Hade jag presenterat det på ett vackert sätt hade det platsat på en meny.P Pappa1986 skrev:
Pizza! Lite annan variant idag. Ryggbiff (sous vidad med rosmarin och vitlök under eftermiddagen), babyplommontomat, rödlök och bea. Toppad med basilika och nån sallad från växthuset som jag inom loppet av tio minuter frågat om namnet på tre gånger och glömt bort, för rädd för att fråga igen. Godast hittils tror jag
Edit, tog mod till mig; Mizuna!
Edit, tog mod till mig; Mizuna!
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Redigerat:
Medlem
· Jämtland
· 107 inlägg