1 041 897 läst · 14 019 svar
1042k läst
14,0k svar
Vad blir det för mat?
Torsdagar är ”mackdag”. Det kan bli bröd med tonfiskröra eller kanske halloumi eller nått enkelt och snabbt.
Men ibland -som idag- kan det bli havregrynsgröt med jordnötssmör, solrosfrön och lite russin. Och ja, jag slängde ned en liten sked med lingonsylt för det är gott.
Men ibland -som idag- kan det bli havregrynsgröt med jordnötssmör, solrosfrön och lite russin. Och ja, jag slängde ned en liten sked med lingonsylt för det är gott.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Gröt och jordnötssmör är oprovat här, än så länge vill säga.Fario skrev:
Här åts det baguette, med valfria tillbehör.
Potatissallad, skinka, salami, brie, hästkorv mm..
Gott och ytterligare en positiv grej är att man får morgondagens jobbmacka på köpet
Det absolut tristaste med att jobba dagtid.
Potatissallad, skinka, salami, brie, hästkorv mm..
Gott och ytterligare en positiv grej är att man får morgondagens jobbmacka på köpet
Det absolut tristaste med att jobba dagtid.
Provade det första gången för kanske sju år sedan. Tycker det är mumma.FredrikR skrev:
Vi har alltid en kiloburk med jordnötssmör hemma, inte sådana med iblandad socker och olja (fy tusan).
Senaste halvåret har användningen minskat men i asiatiska grytor, i gröten, på en macka med skivad banan eller i smoothie med jordgubb och havregryn används det av och till.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Lunch: Brysselkål, korv, och ägg. Välkryddat och toppat med riven ost. Passade på när sambon jobbar. Smaskens!
Ikväll blir det "svensk" tacos. Och ja, det ska vara keso och ingen j-vla gräddfil eller crème fraiche!