25 570 läst · 155 svar
26k läst
155 svar
Mysteriet med de halvgräddade pannkakorna
Men i gryta så blir ytan mooshi, det vill man ju inte ha på tunna revben. Man vill ha mör insida och en härlig rökbark med Maillardreaktion. Ibland karamelliserad bbq-sås.MultiManOriginal skrev:
Nej motsatsen sägs ju vara trendigt numera...Erik_Hansson skrev:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/trend-att-ata-levande-djur
Kanske inte riktigt min grej dock men smaken är ju olika.
Eller bara alltför het panna?
Du häller i från samma håll, det som hamnar först i pannan bränns, men smeten sänker i sin tur värmen, så resten blir minde bränt. Ny spis, nya inställningar.
Du häller i från samma håll, det som hamnar först i pannan bränns, men smeten sänker i sin tur värmen, så resten blir minde bränt. Ny spis, nya inställningar.
Liknande trådar
-
Vad gör jag med vinden?
Tak & Vind -
Varför startar inte min Gardena Sileno?
Robotgräsklippare -
Vad är det för svart mot grunden? Hjälp till att identifiera mysteriet!
Grund & Markarbeten -
Mysteriet med den gäckande karmskruven
Fönster & Dörrar -
Vattenmysteriet - lång tid att få kallvatten och krånglande hydrofor
Vatten & Avlopp