Eller så ger man själve faen i att koka köttfärsen och gasar på fullt med mittenbrännaren så blir det garanterat stekt :rofl:;)
 
  • Ny gasspis med mittenbrännare mätt med måttband, oöppnad i förpackning.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Gilla
Broken arrow
  • Laddar…
R
Putten Putten skrev:
Eller så ger man själve faen i att koka köttfärsen och gasar på fullt med mittenbrännaren så blir det garanterat stekt :rofl:;)
Inte alla som kan woka sin köttfärs...
 
R RapidSledge skrev:
Inte alla som kan woka sin köttfärs...
Det jag vill säga: Anordna tävligen "kast med spis" alt. "Diskus med häll" och ersätt de skadade prylarna med gas ;)
 
MultiMan MultiManOriginal skrev:
Eller så gör man den direkt i lergryta så får den det bästa av båda världar och med minsta möjliga arbete. (tänkte främst på revbenen)
Men i gryta så blir ytan mooshi, det vill man ju inte ha på tunna revben. Man vill ha mör insida och en härlig rökbark med Maillardreaktion. Ibland karamelliserad bbq-sås.
 
  • Gilla
Anna_H
  • Laddar…
Eller bara alltför het panna? :thinking:

Du häller i från samma håll, det som hamnar först i pannan bränns, men smeten sänker i sin tur värmen, så resten blir minde bränt. Ny spis, nya inställningar.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.