C
casanovan: Lizard M4 är italiensktillverkad. Här är ytterligare en länk på produkten: http://www.lizardmower.co.uk/ Ljudet? Enligt den svenska agenten Outdoor Living så är det 70dB. Husqvarnaklipparna är 64 dB enligt Prisjakt. Är det någon som har hört Lizard M4?
9 svar · 14,9k läst
O
Onyxv8: Hej, Nej, så skall det naturligtvis inte vara, tycker du skall kontakta din åf och reklamera detta nu innan garantin upphör ( batteri 1 år ). Ang fett så är det något som endast behöver göras när man delat på chassi halvorna, vilket verkstäderna gör vid behov.
1 svar · 4,9k läst
N
Nonkan: Korkat och korkat, jag tycker det är irrelevant. Skalan har 8 steg, min 20 mm och max 60 mm, alltså ungeför 5 mm mellan varje siffra. Siffrorna är mest en guide, klipphöjdsinställningen är ju steglös.
13 svar · 41,7k läst
·
6
666kalle: Ingen annan som har en Wiper Blitz? Vad tycker ni om den i så fall?
1 svar · 10,5k läst
Tobbe Arnesson
Tobbe Arnesson: Står en del om Wiper i denna mastodonttråd: http://www.byggahus.se/forum/traedgardsmaskiner/68780-graesklipparrobotar-alternativ-till-husqvarna-automower.html Många av tipsen för Automower vad gäller kabeldragning etc. är nog direkt överförbart.
1 svar · 6,8k läst
dengroth
dengroth: Vad gör du om den blir stulen igen? Köper en till?
5 svar · 5,7k läst
anden213
anden213: Kan man ställa om hastigheten? Det måste vara i senaste mjukvaran, eller? Jag har inte sett det på min 230:a!!
2 svar · 5,7k läst
O
Orthafix: [citat] Ambrogio är väl samma som Wiper om jag inte e helt fel ute. Ruggit lik Wiper One iaf.
9 svar · 4,5k läst
M
mulle27: Hej! Har en G1 som jag strulat med under ett antal säsonger och ditt problem kan vara flera, såklart. Är det kortet i maskinen eller laddstationen som är bytt? Kan vara det andra kortet i så fall Du kan testa att köra en kod som är *72# för att göra en djupladdning av batteriet. Den ska då stå ett dygn har jag för mig. Kan även vara displayerror. Bytte själv display och styrkort/box
2 svar · 3,7k läst
Daniel_N
Daniel_N: För att vi inte ska få en massa trådar om samma klippare så har jag stängt denna tråd och hänvisar istället hit: http://www.byggahus.se/forum/traed-buskar-haeckar-graesmattor/144555-husqvarna-automower.html //mod
51 svar · 20,9k läst
·
M
miniGranis: Skall kolla på en beggad G1 endera dagen, är det någon som kan tipsa på vad man skall kika efter ? Maskinen skall tydligen vara "uppgraderad" med utbytt styrkort mm. Kan någon säga vad ett batteri till G1 kostar ? Finns det några speciella problem (barnsjukdommar) med G1 som gör att man bör undvika den ?
0 svar · 4,9k läst
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.