1 123 031 läst · 14 622 svar
1123k läst
14,6k svar
Vad blir det för mat?
Jaha! Nu var det fredag och jag är på jobbet igen och det betyder kulinariskt trolleri på högsta nivå!
Basingredienserna är olivlja, smör samt grädde. Till det serveras potatis, ekologisk julskinka (30kr/kg), tomat samt tillbehör.
Därefter belönar jag mig själv med en välbehövlig tupplur för att smälta maten.
Basingredienserna är olivlja, smör samt grädde. Till det serveras potatis, ekologisk julskinka (30kr/kg), tomat samt tillbehör.
Därefter belönar jag mig själv med en välbehövlig tupplur för att smälta maten.

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Kan du förklara vad jag tittar på? Falukorvamacka med vispad grädde? 😅H husdrommaren skrev:
edit* Kanske är stekta ägg inser jag nu
Redigerat:
Falukorvsmacka med vispad grädde hade varit en väldigt spännande kombo, kanske något för en nyskapande kock. Riktigt så vågad har jag inte blivit än utan det är vanliga pocherade ägg på.Storsockret skrev:
Fläskfilé, kalvfile, rödvinssås, bearnaisesås, kokt sparris, ugnstekt tomat, smörstekta champinjoner & pommes 👌😍
+ En ”liten” bakelse dagen till ära.. 😃
(Smördeg, citronfromage, grädde & jordgubbar)

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
+ En ”liten” bakelse dagen till ära.. 😃

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
(Smördeg, citronfromage, grädde & jordgubbar)
Fredag. Köpte några havskräftor och lyssnade på Calle. Världsklass.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
Renoverare
· Stockholm
· 18 738 inlägg