946 378 läst · 12 951 svar
946k läst
13,0k svar
Vad blir det för mat?
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 200 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 200 inlägg
Om jag ska testa en pizzeria första gången (särskilt ifall det även handlar om att se om den ska fortsätta att anlitas) så väljer jag ofta en capricciosa, för den, i alla sin enkelhet, tycker jag skiljer agnar från vetet.Maria T skrev:
Väljer man någon fantasifull skapelse med en massa ingredienser som man knappt har en aning om, så blir det hart när omöjligt att veta om det smakar som det ska, om det är det bästa resultat som går att åstadkomma med det innehållet.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Grillad flankstek med teriyaki-sås och wokade grönsaker med nudlar
Igår blev det fisktacos. Gott men nästa gång så skippar vi bakpulvret i bröden för de blev lite för tjocka.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Nudelwok med sechuan peppar och några stänk "insane" sås . Den är insane på riktigt🥵🥵 så ett par droppar räcker.
Sen frestade mig Snigla häromdagen med parisare. Idag fick jag tag i stora Delsbo parisare , så det blir sådana till brunch imorgon förmiddag. 😛
Sen frestade mig Snigla häromdagen med parisare. Idag fick jag tag i stora Delsbo parisare , så det blir sådana till brunch imorgon förmiddag. 😛
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder