947 376 läst · 12 954 svar
947k läst
13,0k svar
Vad blir det för mat?
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 200 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 200 inlägg
Är inget stort fan av vinäger over huvud taget, men det ska väl vara vitvinsvinäger och salt på pommes enligt britterna?K Kjell_G skrev:
Helt okej att säga att jag har fel, jag äter det aldrig om jag inte är i London, Manchester eller Brighton.
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 200 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 200 inlägg
Renoverare
· Värmland
· 679 inlägg
Ingen expert på detta heller men såg nåt recept av Per Morberg där det var rödvinsvinäger i en liten skål. Tänkte att det var för pommes och ville testa.Maria T skrev:
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 200 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 200 inlägg
Aj, låter som att han fattat fel. I Storbritannien så kommer pommes (chipsen) in med vinäger och salt som sprinklats över, att dippa/doppa i rödvinsvinäger känns väldigt udda.K Kjell_G skrev:
Och jag har blandat recept, ingen skugga över Morberg, det var ett recept från Arla som hade rödvinsvinäger till servering.Maria T skrev:
Fann en lite småfrostig påse med färdigskurna köttbitar/strimlor i frysen idag.. så den tog jag fram!
Visade sig efter lite tining att det var ryggbiff.. 😍
Serverades pommes, ugnsgrillad tomat, färgglad sallad och rödvinssås till 👌
Visade sig efter lite tining att det var ryggbiff.. 😍
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Serverades pommes, ugnsgrillad tomat, färgglad sallad och rödvinssås till 👌
Patrik440
Laddtryckare
· V-götaland
· 1 253 inlägg
Patrik440
Laddtryckare
- V-götaland
- 1 253 inlägg