946 412 läst · 12 951 svar
946k läst
13,0k svar
Vad blir det för mat?
Den värsta chilisåsen jag varit med om var Daves Insanity sauce.F fusion skrev:
Det var på en chilifest vi hade som en hade med sig denna lilla flaska.
Jag var ju strängt taget medveten om att det var en sås utan dess like, så jag tog bara lite på spetsen av en av gaffelns fingrar och blandade ihop med en hel stor tugga med chili-gryta.
Det blev ändå "tooo freaking HOT"
Nuförtiden finns det dock ännu starkare såser.
Och själv har jag gått åt andra hållet, tokstarkt med chili intresserar mig inte längre så mycket.
Oavsett styrka.. är poängen bara att lära sig portionera rätt.. så smaken kommer fram utan att man tappar känseln/smaksinnet. 👍😊🌶️Mikael_L skrev:Den värsta chilisåsen jag varit med om var Daves Insanity sauce.
[bild]
Det var på en chilifest vi hade som en hade med sig denna lilla flaska.
Jag var ju strängt taget medveten om att det var en sås utan dess like, så jag tog bara lite på spetsen av en av gaffelns fingrar och blandade ihop med en hel stor tugga med chili-gryta.
Det blev ändå "tooo freaking HOT"
Nuförtiden finns det dock ännu starkare såser.
Och själv har jag gått åt andra hållet, tokstarkt med chili intresserar mig inte längre så mycket.
Pappardeller och pastasås - resterna av det grillade sidfläsket, salladslök, tomater, basilika och creme fraishe 👍
+ grönsaker 😊
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
+ grönsaker 😊
S
sinuslinus
Träskalle
· Östergötlands län
· 5 019 inlägg
sinuslinus
Träskalle
- Östergötlands län
- 5 019 inlägg
Jag spontanköpte en begagnad rök för några veckor sen och idag blev det invigning.
Vildsvinstek kompletterades med rotselleri och en aubergine i varmröken.
Kan meddela att rotsellerin var inte färdigbakad efter 7 tummar. Det brukar ta 3-4 timmar i klotgrillen.
Köttet blev i alla fall bra.
Vildsvinstek kompletterades med rotselleri och en aubergine i varmröken.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Kan meddela att rotsellerin var inte färdigbakad efter 7 tummar. Det brukar ta 3-4 timmar i klotgrillen.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Köttet blev i alla fall bra.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
NÄÄ.. vet du vad.. 😍 hade nog kunna ploppa ner en till en stund senare *nom nom*Mugmaz skrev:
(kanske också ska ge en referens på storleken, det är inte en mattallrik den ligger på.. utan en "assiett".. hehe men den var stor och fin ändå - med mycket goda räkor - kanske lite mycket blad som min pappa hade sagt!)