1 075 760 läst · 14 289 svar
1076k läst
14,3k svar
Vad blir det för mat?
Renoveringsnovis
· Bästerort
· 959 inlägg
Hade inte en tanke på att fota 😎 men till middag blev det blodpudding från Trångsviken (rekommenderas) och fläsk från Änge chark. Lingon från skogen mosade i pyttelite citronsaft och en rejäl klick honung från trakten som jag köpte på nån lokal marknad.
När det gäller Änge Chark bör nämnas att köttet är bra men deras korvar är verkligen inget roliga alls. Lite märkligt m.t.p. på att dom ägs av Nyhléns Hugosons. Trångsvikens Chark är däremot riktigt bra på det mesta.
När det gäller Änge Chark bör nämnas att köttet är bra men deras korvar är verkligen inget roliga alls. Lite märkligt m.t.p. på att dom ägs av Nyhléns Hugosons. Trångsvikens Chark är däremot riktigt bra på det mesta.