1 004 483 läst · 13 616 svar
1004k läst
13,6k svar
Vad blir det för mat?
MARINERAT SIDFLÄSK (BBQ)
Serverades med ostfyllda squash, coleslaw och några kryddiga klyftpotatissr 👍
BONUS:
Årets första rabarberpaj är färdig..
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Serverades med ostfyllda squash, coleslaw och några kryddiga klyftpotatissr 👍
BONUS:
Årets första rabarberpaj är färdig..
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
T
Turbo_Tail
Medlem
· Österbotten
· 594 inlägg
Turbo_Tail
Medlem
- Österbotten
- 594 inlägg
Krilleman
Husspekulant Plumber
· Södermanland
· 16 520 inlägg
Krilleman
Husspekulant Plumber
- Södermanland
- 16 520 inlägg
Jag grillar också året runt.Snigla skrev:
Riktigt kolgrillade köttbitar av olika sort är min nyårsspecialitet.
Visst, det kan vara kallt, men ack så uppskattat.
Man får se till att ha en "innanför västen" innan man går ut! 😊
Testat och gjort sriracha majonäs.
Lika enkelt som gott;
4 äggulor
5 dl solrosolja
2 matskedar vitvinsvinäger
1 matsked dijonsenap
3 vitlöksklyftor
7 teskedar sriracha sås
Nu kan man sleva ett tag till hamburgarna 👌
Lika enkelt som gott;
4 äggulor
5 dl solrosolja
2 matskedar vitvinsvinäger
1 matsked dijonsenap
3 vitlöksklyftor
7 teskedar sriracha sås
Nu kan man sleva ett tag till hamburgarna 👌
Fiskfrilletter på Alaskan pollockOskick skrev:
Skolans vita sås med majonäsen och potatis