1 048 434 läst · 14 073 svar
1048k läst
14,1k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 686 inlägg
Jag brukar köpa färsk (levande) från fiskeläget i Hötorgshallen. Men man får boka.A atomlab skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 686 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 686 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 686 inlägg
Kyckling gryta med saffran, chili, sockerärtor , lök , vitlök, körsbärs tomater , paprika och till det ett riktigt fluffigt Basmati ris. Salladen meckade frugan ihop igår. En ljus öl till detta, slurp😛
Saffran har jag faktiskt bara haft till lussebullar fram tills några veckor sedan då det blev saffrans räkor och ikväll med kyckling.
Verkar överflöd på saffran i år? Coop i Rotebro hade till och med en egen hylla för saffran vid grönsakerna , annars är det ju standard att man köper vid kassan, stöldbegärligt.
Saffran har jag faktiskt bara haft till lussebullar fram tills några veckor sedan då det blev saffrans räkor och ikväll med kyckling.
Verkar överflöd på saffran i år? Coop i Rotebro hade till och med en egen hylla för saffran vid grönsakerna , annars är det ju standard att man köper vid kassan, stöldbegärligt.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Renoverare
· Värmland
· 889 inlägg