1 031 265 läst · 13 910 svar
1031k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 466 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 466 inlägg
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Pasta med sås av Salsicciafärs, tomat, vitt vin och salvia. Vin av Sangiovese i glaset.
Jag kallar den för Frägstapastan då jag och en väninna njöt av denna fantastiska rätt på Frägsta i Hälsingland sommaren 2021, väninnan hade besökt tidigare och sa att maten är fantastisk.
Instämmer i allt - maten och läget är oslagbara. Vet inte om de ännu har denna på menyn men den som dinerar, övernattar och äter frukost (och, om årstiden tillåter, badar) kommer inte att bli missnöjd.
https://fragsta.se/
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 466 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 466 inlägg
Fråga. Kan Salvia vara en lika stor vattendelare som koriander är (googla hatad krydda tvål, som jag just gjorde för jag inte kom ihåg vad den hette). Kanske även kyndel, men den är mindre känd och inte så använd.
Jag föredrar en krydda på en maträtt, så om jag inte gillar den kan jag plocka åt sidan.
Jag föredrar en krydda på en maträtt, så om jag inte gillar den kan jag plocka åt sidan.
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 466 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 466 inlägg
Men en limpskiva med bredd mjukost, skivad banan på det och lite klickad chokladpudding? Du har ju nästa års favoritefterrätt på ett bräde! Banan & choklad gillar de flesta.AXS skrev: