1 011 550 läst · 13 724 svar
1012k läst
13,7k svar
Vad blir det för mat?
Jag läser denna tråd som avkoppling och finner den både roande, inspirerande och lärorik.Mikael_L skrev:Ja tyvärr är tråden rätt ofta överdrivet pretentiös och lite nedlåtande.
Och sen följer en svans av ovidkommande tjafs över detta.
Men även åt andra hållet, att det klankas på lite av varje för att det inte är rätt, inte fint nog, inte nog snyggt.
Och jag tror att egentligen tänker många rätt, dvs det är råd, tips, en puff framåt osv.
Men det är sån stor risk att det landar fel, jag önskar att vi skulle kunna gemensamt anstränga oss för att vända detta i en mer positiv riktning.
ps
Och Andersmalmgren, jag gillar verkligen att du har slutat att nappa på betet som trollen kastar mot dig, fortsätt bara ignorera de som inte gillar din mat eller är avundsjuka eller vad det nu är!
Själv tycker jag det är en lagom nivå på tråden och att höjden i taket ej bör sänkas.
Renoverare
· Stockholm
· 18 400 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 400 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 400 inlägg
Det var det! 3D printad växtbaserad biff från Redefine Meat på restaurang Chouchou i Stockholm.P Pappa1986 skrev:
https://chouchou.se/
Vi fick god Tiramisu också!
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Redigerat: