1 088 989 läst · 14 357 svar
1089k läst
14,4k svar
Vad blir det för mat?
Planerat strömavbrott i hela staden idag så det blev inget kaffe, men mangofrukost. Filippinsk gul mango är godaste mangon, speciellt när skalet fortfarande är lite grönt. Då är smaken lite mellan surt och sött, perfekt. Kostar c 20kr kilot.

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Idag blev det delvis rester eftersom Oskick tipsade om att ha nobissås till ceasarsallad.
Så det blev en variant med gårdagens kött istället för kyckling och nobissås istället för ceasardressing. Såsen hade gått till sig och var ännu godare och smakrikare idag 👌
Så det blev en variant med gårdagens kött istället för kyckling och nobissås istället för ceasardressing. Såsen hade gått till sig och var ännu godare och smakrikare idag 👌

Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Renoverare
· Stockholm
· 18 607 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 607 inlägg
Medlem
· Jämtland
· 113 inlägg
Idag blir det en reversed seared tomahawk.
På bilden har dem gått cirka en timme på 115 grader i grillen upp till 50 grader, har nu vilat upp till 55 grader. Nu blir det full fart på grillen för att ge den lite yta och ett par grader till. 🙂
På bilden har dem gått cirka en timme på 115 grader i grillen upp till 50 grader, har nu vilat upp till 55 grader. Nu blir det full fart på grillen för att ge den lite yta och ett par grader till. 🙂