1 028 266 läst · 13 886 svar
1028k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
Korvstoppningsdebut, lite klurigt. Verkar ju inte heller gå att köpa nitritsalt i vanliga butiker.
Blev korv med hemodlade bönor, semi-torkad tomat genom air air fryer, kort datum-entrecote i en "mixed stek".
Blev korv med hemodlade bönor, semi-torkad tomat genom air air fryer, kort datum-entrecote i en "mixed stek".
Bra jobbat!J Jonobe skrev:
Skönt och se någon som använder en riktig maskin 👍
Saknar min Ankarsrum 🙂
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 451 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 451 inlägg
Min mormor gjorde korv, jag var åskådare av korvstoppning runt 1984 sisådär, betydligt mindre smakligt än dina bilder. Heja @Jonobe - tittar och njuter (samt längtar efter en riktigt god korv att grilla!)J Jonobe skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 412 inlägg
I senaste omgången var det nån som plockade sådana snäckor och kokade. Jag hittade på eget namn för dessa som kallas Clam på engelska, vet inte vad de heter på svenska. Plockas i regel vid lågvatten, kryllar av folk som plockar här i Filippinerna. Har aldrig smakat Clam själv.Maria T skrev:
Är det Vongolemusslor du menar, små vita?F fusion skrev: