1 012 219 läst · 13 735 svar
1012k läst
13,7k svar
Vad blir det för mat?
Perfekt namn hehe funkar med "Man-tager-vad-man-haver-gratäng" också haha.. brukar jag säga till maken när han frågar vad det blir till middag ibland.. (det betyder rester från olika saker i kylskåpet.. översatt) 👍Maria T skrev:En Makaroni/Pasta-låda De Luxe med andra ord? Jag gillar att göra en gratäng på pasta, eller ris, med lite passande rester av korv, skinka, lök.... är det ungefär detsamma då? Klipper gärna ner tomater och lök, eventuellt lite ketchup på innan osten. Vi kallar detta Hitte-på-lådan bra sätt att göra rester till middag och lunch.
Renoverare
· Stockholm
· 18 402 inlägg
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 397 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 397 inlägg
jag beklagar Vill man ha en fryspizza "redo" i frysen kan jag varmt rekommendera Varma Sveriges fryspizza (tyvärr har den väl inte kommit längre ut än Stockholm gissar jag på). Men den slår Mååånga färska pizzor, den är fantastisk!FredrikR skrev:
Är naturella torrbollar? (lät lite kul.. men jag vet inte vad det är.. och om det inte var nån "sås" så har jag aldrig sett dem.. och då i jämförelse.. är de ju "torra")Maria T skrev:
Eller är det de i buljong som ni kallar naturella?
(hummersås var min favorit när jag var yngre, när jag blev gammal.. fick jag dillier på dill.. haha)