1 012 219 läst · 13 735 svar
1012k läst
13,7k svar
Vad blir det för mat?
Du köper färdig nyponsoppa på förpackning då antar jag?Snigla skrev:
Nyponsoppa kokas ju lämpligen på just torkade nypon, och då bestämmer man konsistensen själv genom redning.
Ja när man kokar egen styr man ju konsistensen lite själv, min reflektion på konsistensen (tunnheten..) gällde alla dessa färdiga "soppor" på 1 liter.. (saftsoppa, blåbärssoppa, fruktsoppa och nyponsoppa..)Dan1891 skrev:
De minnen jag hade av deras konstens som barn.. är inte samma som jag upplever dagens... (nu är det ungefär samma konsistens som vanlig saft) :/
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 397 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 397 inlägg
En Makaroni/Pasta-låda De Luxe med andra ord? Jag gillar att göra en gratäng på pasta, eller ris, med lite passande rester av korv, skinka, lök.... är det ungefär detsamma då? Klipper gärna ner tomater och lök, eventuellt lite ketchup på innan osten. Vi kallar detta Hitte-på-lådan bra sätt att göra rester till middag och lunch.Snigla skrev: