1 041 340 läst · 13 992 svar
1041k läst
14,0k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 597 inlägg
Med sovuiden är hel stycket exakt 63 grader. Även längst ut mot ytan av stycket. Med en varmluftsugn kommer det alltid bli torrare och tristare utåt kanterna.H hapazard skrev:
Blev lite sån däringa julmat ändå, sköljdes ner med en julmusch från bryggverket
Får se om någon av julklapparna jag önskade mig kan tänkas smaka till efterrätt
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Får se om någon av julklapparna jag önskade mig kan tänkas smaka till efterrätt
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Renoverare
· Stockholm
· 18 597 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 597 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 597 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 597 inlägg
Julskinkan har varit min akilleshäl under mååånga år. Men senaste åren så har jag köpt så många tråkiga skinkor trots att jag lågtempat och tagit ut dem i tid och gjort vad jag ska. Så ja, nu låter jag skinkfabriken sousvida min skinka, skivar och fryser in i veckopaket och oftast funkar den ok till frukost på julknäcke fram i till mars.raveper skrev: