1 007 781 läst · 13 643 svar
1008k läst
13,6k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 401 inlägg
Frun och ungen på landet så vart prefab. Fiskgratäng med hummersås från mellanders med extra hummer stjärt och anklever på stekt brioche.
Den är gjort utav en vän i Frankrike så garanterat inga tvångsmatadade gåsar. Och så lite amerikansk vin till det.
Blir kanonstart på Amazons satsning på sagan om ringen.
Den är gjort utav en vän i Frankrike så garanterat inga tvångsmatadade gåsar. Och så lite amerikansk vin till det.
Blir kanonstart på Amazons satsning på sagan om ringen.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Den serien som frun sträckkollade på igår och som stängt ner betygssättning pga. rasistiska undertoner!?A atomlab skrev:Frun och ungen på landet så vart prefab. Fiskgratäng med hummersås från mellanders med extra hummer stjärt och anklever på stekt brioche.
Den är gjort utav en vän i Frankrike så garanterat inga tvångsmatadade gåsar. Och så lite amerikansk vin till det.
Blir kanonstart på Amazons satsning på sagan om ringen.
[bild]
Tog upp de sista av Amadine i pallkragen, så idag blev det råstekt potatis med pannbiff och rödvinssås. Hade en go sallad till förrätt därav en aning färglös huvudrätt.
Imorgon ska det bli någon variant i ugnen med den sista potatisen. Kanske något i kombo med de sista schalottenlökarna och sommarmorötterna och lite sommarhonung. Gäller att hålla kvar sommarkänsla och primörkänslan så länge det går.
Imorgon ska det bli någon variant i ugnen med den sista potatisen. Kanske något i kombo med de sista schalottenlökarna och sommarmorötterna och lite sommarhonung. Gäller att hålla kvar sommarkänsla och primörkänslan så länge det går.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder