1 037 478 läst · 13 957 svar
1037k läst
14,0k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 484 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 484 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 484 inlägg
Jo, det är väldigt gott.AndersMalmgren skrev:
En grej som vi gör är att skära filéerna i kuber, marinera i citron, olivolja, vitlök, rökt paprika, salt, peppar och kör på grillspett. Sen i tortillabröd eller pockets med sallad, picklad rödlök & en paprikakräm. (av den rökta paprikan)
Renoverare
· Stockholm
· 18 484 inlägg
Dölja smaken så mycket det går helt enkeltP Pappa1986 skrev:
ullberg
Verktygstokig
· Stockholm
· 3 904 inlägg
ullberg
Verktygstokig
- Stockholm
- 3 904 inlägg
Sista semesterdagen för mig, även om min bättre hälft har en vecka kvar, vi är hemma men äter lokalproducerat från landstället, inte våra marker men väl djur som betat hos grannen och ”bor” på en gård ca 2 km bort.
njurtapp med potatisgratäng och svampsås - denna gång hade vi inte fina kantareller som inlägget ovan från @raveper, så fick bli på champinjon, lök, grädde och konjak, blev råvarubrist till trots mycket gott!
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
njurtapp med potatisgratäng och svampsås - denna gång hade vi inte fina kantareller som inlägget ovan från @raveper, så fick bli på champinjon, lök, grädde och konjak, blev råvarubrist till trots mycket gott!