1 031 905 läst · 13 915 svar
1032k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
ullberg
Verktygstokig
· Stockholm
· 3 904 inlägg
ullberg
Verktygstokig
- Stockholm
- 3 904 inlägg
Vi avrundar semestern på samma ställe som vi började, på Forslundska villan.
De levererade som vanligt, först aperitif, den med kräftklon på smakade som en hel kräftskiva i miniformat, och varianten på macarons gjord på rödbeta var inte heller dum (även om vi fått den tidigare)
Sen oxtartar med tryffelkräm och krispig potatis, där jag tydligen var så hungrig att hälften gåt åt innan jag fick fram kameran
Följt av zucchini med varmrökt abborre - en av höjdpunkterna imho
Sen ankbröst - vilket troligen var den mest långväga råvaran (Skåne), de gör nästan lite väl mycket poäng av det lokalproducerade, även om det är kul att mycket kommer från gårdar vi känner till i övrigt
Sist hallon med anisglass och Madeleinekakor
Allt väl matchat med deras vinpaket - det tog jag inte bilder på (vill inte bryta serveringen) men ffa nya världen och lite annorlunda skapelser.
För mig är det här riktig lyx, och som jag skrev sist - så otroligt kul att det finns krögare som satsar ute på landsbygden!
/U
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
De levererade som vanligt, först aperitif, den med kräftklon på smakade som en hel kräftskiva i miniformat, och varianten på macarons gjord på rödbeta var inte heller dum (även om vi fått den tidigare)
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Sen oxtartar med tryffelkräm och krispig potatis, där jag tydligen var så hungrig att hälften gåt åt innan jag fick fram kameran
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Följt av zucchini med varmrökt abborre - en av höjdpunkterna imho
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Sen ankbröst - vilket troligen var den mest långväga råvaran (Skåne), de gör nästan lite väl mycket poäng av det lokalproducerade, även om det är kul att mycket kommer från gårdar vi känner till i övrigt
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Sist hallon med anisglass och Madeleinekakor
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Allt väl matchat med deras vinpaket - det tog jag inte bilder på (vill inte bryta serveringen) men ffa nya världen och lite annorlunda skapelser.
För mig är det här riktig lyx, och som jag skrev sist - så otroligt kul att det finns krögare som satsar ute på landsbygden!
/U
Ser gott ut!ullberg skrev:Vi avrundar semestern på samma ställe som vi började, på Forslundska villan.
[bild]
De levererade som vanligt, först aperitif, den med kräftklon på smakade som en hel kräftskiva i miniformat, och varianten på macarons gjord på rödbeta var inte heller dum (även om vi fått den tidigare)
[bild]
Sen oxtartar med tryffelkräm och krispig potatis, där jag tydligen var så hungrig att hälften gåt åt innan jag fick fram kameran
[bild]
Följt av zucchini med varmrökt abborre - en av höjdpunkterna imho
[bild]
Sen ankbröst - vilket troligen var den mest långväga råvaran (Skåne), de gör nästan lite väl mycket poäng av det lokalproducerade, även om det är kul att mycket kommer från gårdar vi känner till i övrigt
[bild]
Sist hallon med anisglass och Madeleinekakor
[bild]
Allt väl matchat med deras vinpaket - det tog jag inte bilder på (vill inte bryta serveringen) men ffa nya världen och lite annorlunda skapelser.
För mig är det här riktig lyx, och som jag skrev sist - så otroligt kul att det finns krögare som satsar ute på landsbygden!
/U
Renoverare
· Stockholm
· 18 468 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 468 inlägg
richardtenggren
Ingen-gör
· Norrlandet
· 6 589 inlägg
richardtenggren
Ingen-gör
- Norrlandet
- 6 589 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 468 inlägg
Jag tror sheddar går äta för gravida (jag killgissar att sheddar är pastöriserad) men jag låter det vara osagt. Var expert på det där när sambon var gravidrichardtenggren skrev: