1 005 276 läst · 13 624 svar
1005k läst
13,6k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 393 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 393 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 393 inlägg
Jag är lika mycket hycklare som dujohn68 skrev:
Edit: eller du kanske jagar ändå? Det klarar inte jag av. Sportskytt men inte jägare för jag klarar inte av skjuta på djur men jag äter det gärna.
Nja, min mark är "anekterad" av ett jaktlag och jag har för lite mark för att få jaga inom hela jaktlaget. Får enbart håll mig på min lilla plätt och den är för smal.AndersMalmgren skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 393 inlägg
Hus tomte
Verktygstokig
· Södra Stockholm
· 587 inlägg
Hus tomte
Verktygstokig
- Södra Stockholm
- 587 inlägg
Hur får du till köttet å bli som man käkar på ”krogen”AndersMalmgren skrev:
ja har testat snart 700 olika saker e d blir fan skit varenda gång me entrecote
Testat 1-3cm bitar å 2-4min/sida ja blir fan galen.
Oxfilén e fan lättare å få till
Ryggbiffen e ja inte riktigt bra vän me än heller
Trevlig sem alla
Renoverare
· Stockholm
· 18 393 inlägg
Detta var tunna skivor. Bäst blir det med en bit på ben som man helsteker på runt 50-60 grader upp till 48 grader innertemp. Sedan upp till runt 54 på direktvärmeHus tomte skrev:
Hus tomte
Verktygstokig
· Södra Stockholm
· 587 inlägg
Hus tomte
Verktygstokig
- Södra Stockholm
- 587 inlägg
Dina tunna skivor hur får du till dom.?AndersMalmgren skrev:
Ja har fan noll koll på d när d gäller entrecote.
kanske lättare å kasta på hela biten å grilla en yta å sen låta den gå på grillen ett tag.
körde entrecote för nån dag sen å fy fan ja får fan inte till d.
Inte äns katten ville äta skiten
ja måste göra nått brutalt fel nånstans
man lär sej så länge man lever
vad gör ja fel nånstans….
Renoverare
· Stockholm
· 18 393 inlägg
Som sagt, bäst att grilla ett tjockt stycke. Sedan skära dem i portionsbitar. Det är svårare med tunna bitar att få dem bra. Fettet hinner inte få rätt konsistens.Hus tomte skrev:Dina tunna skivor hur får du till dom.?
Ja har fan noll koll på d när d gäller entrecote.
kanske lättare å kasta på hela biten å grilla en yta å sen låta den gå på grillen ett tag.
körde entrecote för nån dag sen å fy fan ja får fan inte till d.
Inte äns katten ville äta skiten
ja måste göra nått brutalt fel nånstans
man lär sej så länge man lever
Hus tomte
Verktygstokig
· Södra Stockholm
· 587 inlägg
Hus tomte
Verktygstokig
- Södra Stockholm
- 587 inlägg
Aha tycker fettet e lite för ”tjockt” iblandAndersMalmgren skrev:
nästa vända kör ja hela biten å ser va som händer.
måste få till en god bit entrecote nån gång
ja kör benfritt kan benen ha nån betydelse tro
Renoverare
· Stockholm
· 18 393 inlägg