1 007 732 läst · 13 643 svar
1008k läst
13,6k svar
Vad blir det för mat?
Hus tomte
Verktygstokig
· Södra Stockholm
· 587 inlägg
Hus tomte
Verktygstokig
- Södra Stockholm
- 587 inlägg
Ja köper min entrecote lite vart som helst om den e melerad som ja tycker e okAndersMalmgren skrev:
köpte sist nån hängmörad som ja döda totalt
Men nu ska ja leta efter en bra bit å helgrilla den sakta på grillen.
kanske 3rätters med
80tals räkcocktail
Entrecote med lite rödvinssås å sallad
Chokladpudding
80tal i all ära men så gott
Hus tomte
Verktygstokig
· Södra Stockholm
· 587 inlägg
Hus tomte
Verktygstokig
- Södra Stockholm
- 587 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 401 inlägg
Jag brukar köra till 50 sedan direktvärme. Brukar landa runt 54 till 56
Renoverare
· Stockholm
· 18 401 inlägg
Är ju bara i exakt mitten det är så. Tycker det är risk det blir trist mot ytskiktet om man kör för långt. Den efterkokar ju lite när den vilar ocksåÅsa Lund skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 401 inlägg
GAAAAAHHH
Man åker halvvägs till Putin, tvingas äta på McD för att "det går fort", som om vi har bråttom.
Tog en evighet, glömde kaffet som var kallt från början .. inte en kall öl i sikte.
Litet + för att dom hade elMaco som så klart var kall...
Jag skulle ha tagit den där Jägern jag skämtade om efter frukost!
Man åker halvvägs till Putin, tvingas äta på McD för att "det går fort", som om vi har bråttom.
Tog en evighet, glömde kaffet som var kallt från början .. inte en kall öl i sikte.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Litet + för att dom hade elMaco som så klart var kall...
Jag skulle ha tagit den där Jägern jag skämtade om efter frukost!
Renoverare
· Stockholm
· 18 401 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 401 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 401 inlägg