1 011 442 läst · 13 722 svar
1011k läst
13,7k svar
Vad blir det för mat?
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 395 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 395 inlägg
Kom hem sent, så det blev något snabbt.
En halloumiburgare toppad med lite olivolja, purjo, timjan och lite tomat.
Enkelt och snabbt.
Kan förresten tipsa om detta, skiva halloumi, stryk olivolja på bägge sidor, grilla på grill eller i grillpanna.
Ta upp, ringla en god olivolja på och lägg på ett par kvistar timjan och servera och ät snabbt innan den blir "knirkig". Bara som det är, som liten snabb förrätt.
En halloumiburgare toppad med lite olivolja, purjo, timjan och lite tomat.
Enkelt och snabbt.
Kan förresten tipsa om detta, skiva halloumi, stryk olivolja på bägge sidor, grilla på grill eller i grillpanna.
Ta upp, ringla en god olivolja på och lägg på ett par kvistar timjan och servera och ät snabbt innan den blir "knirkig". Bara som det är, som liten snabb förrätt.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder