1 042 795 läst · 14 032 svar
1043k läst
14,0k svar
Vad blir det för mat?
Testa nästa gång att skicka ner ett helt ägg, en tesked dijon, salt och peppar, en tsk vinäger och en tsk vatten, häll på 1,5 dl olja. Ner med mixerhuvudet i botten och pulsa två gånger, sen full fräs och dra mixern upp och ner. Klart på under 30 sekundernino skrev:
De där runda ringarna vad är det?Höghus skrev:Flygande Jakob i afton.
Jag tog en hel färsk kyckling och körde den klar i ugnen igår, och idag rensade jag ur köttet. Skinn som är knaprigt skärs i små bitar och blandas med köttet. Har man bråttom köper man en hel grillad kyckling.
En paket bacon och skivade champinjoner steks, jag gillar det ganska hårdstekt. Spara skyn från kycklingen och blanda med grädde, chilisås/ketchup och lite vetemjöl. Chili-pulver och vitlök är inte original men funkar bra i såsen. Slå över kycklingen, fördela bacon och svamp. In i ugnen 10 minuter, ta ut och lägg på skivad banan och salta jordnötter. In i ugnen igen i 10 minuter. Serveras med ris.
/Höghus
[bild] [bild]
örter i all ära... Men de bör för mig vara gröna och på mina om persilja mm..
Inte middag kanske men idag tog jag, fru och tre av döttrarna en liten vandring längs öringån och vi åt en enkel pastasallad på makaroner, salami, paprika, tomat och lagrad Havarti plus lite annat till lunch.
En bra dag men lerig.
En bra dag men lerig.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Sparrissoppa till lunch idag.
Hade frusit in stumpar (nedersta biten) å grön sparris i somras. Hittade två små påsar i frysen och tänkte att de måste ju gå åt innan årets säsong drar igång.
Mjukstek en grovhackad lök, i med lite grädde och vitt vin, en buljongtärning och lite vatten. Koka i tio minuter och kör sedan med mixerstav.
Sila.
Red av med majsmjöl och smaka av med salt och peppar
Hade frusit in stumpar (nedersta biten) å grön sparris i somras. Hittade två små påsar i frysen och tänkte att de måste ju gå åt innan årets säsong drar igång.
Mjukstek en grovhackad lök, i med lite grädde och vitt vin, en buljongtärning och lite vatten. Koka i tio minuter och kör sedan med mixerstav.
Sila.
Red av med majsmjöl och smaka av med salt och peppar