1 056 579 läst · 14 152 svar
1057k läst
14,2k svar
Vad blir det för mat?
99 % tror jag är aningen överdrivet, men att goda gener spelar stor roll är knappast kontroversiellt.AndersMalmgren skrev:
Man bör alltså välja sina föräldrar med omsorg!
Varm mat till frukost är bra. Omelett av något slag, stekt skinka eller bacon, pannkakor eller våfflor, kokta ägg, stekt potatis, rostat bröd, varma baguetter, te eller kaffe, tomatsoppa, etc.AndersMalmgren skrev:
Kanske inte allt på en gång, men lagom kombinationer av ovanstående blir bra. Man kan variera.
Griskött äter jag inte så mycket av. I princip bara julskinka och bacon, och inget av dem gör sig så värst bra halvrått.AndersMalmgren skrev:
När, jag tänkte mest på nötkött. Svenskt nötkött brukar vara ganska segt, men jag måste medge att det har blivit lite bättre med åren. Jag köper dock inte importerat nötkött, för som ni mycket riktgt påpekar så är det få länder som har lika bra djurhållning som vi har i Sverige.
Högrev maler man. Annars får man äta för mycket senor.
Bjöd familjen på en favorit, Tom Kha Gai, igår
https://thaimorsan.se/tom-kha-gai/
Dottern var på strålande humör och ville till och med posera för ByggaHus när maten vankades
https://thaimorsan.se/tom-kha-gai/
Dottern var på strålande humör och ville till och med posera för ByggaHus när maten vankades
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
P pmd skrev:
Livsmedelsverket håller inte med dig.
https://www.livsmedelsverket.se/glo...gQFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw3FvE-rIipW6PRmeVEbqxYV
Renoverare
· Stockholm
· 18 488 inlägg