1 809 676 läst · 5 884 svar
1810k läst
5,9k svar
Lidl verktyg denna vecka.
Märkligt hur de har tänkt/gjort med knivarna.. Jag vände dem ”fel” direkt och måste säga att jag är mer än lovligt nöjd. Jag var stygg mot min får jag erkänna och den fick verkligen bekänna färg. Men den fräste upp tjock och tung lerjord som ingenting. Om man lät den stå lite så grävde den ner sig bra precis som du också märkte.D Dilato skrev:
Jag drog min baklänges de första vändorna, då sticker den inte iväg och jag tyckte att man fick bättre kontroll och avverkning. När det väl var uppfräst så fick den gå på framlängesgalopp och blandade då materialet fint.
Stenar fixade den fint också, och jag hade många.. De som var av modell berg stod den och hoppade på, istället för att stanna. Jag krökte en kniv något, men jag krökte iofs ett spett också när stenen skulle upp. Upplever det som bra eller iaf rätt kvalitet på knivstålet.
Långa och smala trädrötter tyckte den däremot inte om lika mycket, då de drogs upp och snurrade in sig runt axlarna, då fick man stanna och rensa.
Jag är nöjd med köpet och ger den 4 skonade gubbryggar av 5 möjliga.
Kan duga för den som bara vill testa göra pizza någon gång. Säkert rostfri inne i ugnen och pulverlackad utanpå vilket är helt ok men vem vet hur den funkar och hållbarheten.J joegge skrev:
Netonnet har budgetmodell för pelletsvariant och med infraröd termometer vilket man gärna vill ha. De har även en elektrisk pizzaugn. Det är mer pill och rengöring att elda och kostar en del precis som gas och kräver påfyllning. Elektrisk ugn är billigt och bekvämt men kanske saknar charmen. Att elda kräver också god kännedom och timing för bra bak.
https://www.netonnet.se/art/hem-fri...za-oven-aabq-infrared-termometer/p2582.15980/
Redigerat:
Någon som vet hur denna funkar, tänkte biltvätt, är den ok?
https://www.lidl.se/p/hogtryckstvatt-phd-135-e5/p408561
https://www.lidl.se/p/hogtryckstvatt-phd-135-e5/p408561
Jag har också lillebror, det är dock skitsvårt att få honom att tvätta bilen, men han klär sig å andra sidan själv så han inte fryser sönder. Jag har andra syskon också, men det är samma med dem.Höghus skrev:
Hittar ingen information om den, lite sugen på att testa är jag iaf.I Iddqd skrev:
https://www.lidl.se/p/robotgrasklippare-20-v/p359273?pageId=10021436&tabCode=Next_Sales_Week
Jag brukar elda med björkved och baka på ca 350 grader och det blir klart annat jmf med en vanlig ugn.Dan1891 skrev:
Men det blir ju gott i vanlig ugn också! Fan, ibland lägger jag tomatsås&ost på tortillabröd och är nöjd så ska kanske inte uttala mig
Har en ooni koda 16, helt annan peng. Men fan va goda pizzorna blir. Har slutat köpa pizza på lokala pizzerian. Är jag lat köper jag färdiga bottnar och redan där är det bättre än från pizzerian
Framförallt vill man baka pizza på sten, i vanlig hushållsugn kan stål vara att fördra. Napolitansk pizza som är så populär kräver kort baktid och då måste man upp i ordentlig hetta runt 450-500 grader men din vanliga pizzeria kör runt 300-320 grader. Att göra en bra pizza kräver kunskap precis som att baka perfekt stenugnsbakat bröd.Dan1891 skrev:
500 grader på stenen bränner för snabbt tycker jag (mäter med ir). Rökgaserna i ugnstaket är varmare så klart så mäter man 500 där kanske det motsvarar 350 grader sten. Hur som helst, 45-60 sek gräddning tycker jag blir bäst, så den temperatur som krävs för det är för mig rätt tempC Chippe skrev:Framförallt vill man baka pizza på sten, i vanlig hushållsugn kan stål vara att fördra. Napolitansk pizza som är så populär kräver kort baktid och då måste man upp i ordentlig hetta runt 450-500 grader men din vanliga pizzeria kör runt 300-320 grader. Att göra en bra pizza kräver kunskap precis som att baka perfekt stenugnsbakat bröd.
Tortillapizza är inte att underskatta! Gäller att laga i stekpanna med ganska mycket olja och sen ost och sås upp mot kanten som karameliseras. Sätt pannan så nära elementen som möjligt och efterstek på spisen om inte den blivit krispig nog. Nästan favoritpizzan, om en flottig nacho med tomatsås och ost kan räknas som pizzananowire skrev:
Någon som har några tankar kring Lidls kommande robotklippare? Är den kompis med andra maskiners gränstråd exempelvis. Min mor skulle kunna ha nytta av att dela upp sin trädgård i två områden med tanke på hur kuperat och trångt det är bitvis... (nu har hon en McCulloch m800 om jag minns rätt)