Pasi>> Sitter bakom en uppkoppling (på jobbet) som har spärrat sidor med vissa kategorier så jag kan inte se hur sidan ser ut, men om bilderna sitter på rad och du vill ha mellanrum mellan dem så kan du efter bildtaggen skriva det jag skrivit innanför paranteserna (   ). Då blir det ett vanlig mellanslag mellan bilderna. Skriver du flera   på rad så blir det flera mellanslag mellan bilderna. Det finns andra sätt också men det funkar.
Annars kan du i bildtaggen skriva: hspace="10"
för att få ett bestämt mellanrum till nästa bild. Siffran 10 anger hur många pixlar mellanrummet ska vara.
Skriver du hspace="10" så får du ett mellanrum över och under bilden på 10 pixlar. Siffran kan du ställa till önskad storlek på mellanrummet.

Ni som är intresserade av lite HTML kan kolla dessa länkar för mer information.
HTML-skola... : http://www.monkeytoys.com
http://www.atiger.pp.se/sida.html

// Erik
 
Dunkar upp en hoper lagom strukturerade foton. Från befintligt hus vidare till rivning för att fortsätta mot sprängning, schakt och grundläggning

http://w1.864.telia.com/~u86443314/

/Fred
 
ershagen skrev:
Nu har jag lagt ut lite bilder på vårt Älvsbyhus modell Höner som just nu är under uppbyggnad.

[länk]
Tycker att jag skymtar Pingers "Villa Petersen" i bakgrunden på en bild...............
 
Har lagt upp lite mer info på sidan...
Bl.a. en bättre bild på den nya planlösningen och sedan fasadritningarna.

http://www.unx.se/~erikhedin


// Erik
 
Uppdaterat med lite nya bilder. Idag blir sovrummen färdigmålade!!

http://photos.yahoo.com/frida_henke
 
Senaste status: http://www.boye.org/hus/

Huset monterades idag måndag, nu återstår bara 55kvm altan på framsidan och ett par rular gräsmatta =)
 
Har nu äntligen fått lite stabilitet med mitt bredband och dylikt. Nu finns http://husbygget.lovskog.com där den skall igen. Dock med helt nya vinterkläder.

Som jag lovat alla som skickat mail och undrat vart den tog vägen, så skall jag även uppdatera med mina erfarenheter efter 4år. Både vad gäller all teknik, men även även allt annat som kan vara tipigt för en nybyggare.
 
Lite nya exteriöra vinterbilder från i helgen.
Plus ett par på köket under interiör.
 
Bravo Pinger!

Visst är det vidrigt när tekniken strular och man inte får rätsida på grejerna! Själv e jag en sån där nörd som inte fattar alls vad som kan vara fel när jag gjort något. Då brukar jag skrika rätt ut ;) så gubben tror det är brandlarmet som gått och så kommer han och frågar lent vad det är för problem.

-Hur f-n ska jag veta det, fräser jag, jag gjorde iingen-tiing. Men den är helt tokig! (Som om datorn va en person. Och gubben bara ler!) Det typiska är arr det är något trivialt. Man gör bara så här (klick, klick klick. Hinner inte ens se vad han gör) så VIPS funkar allt igen!

Tur gubben jobbar med data... Men tror du han e så pedagogisk att han kunnat lära mig lägga upp en hemsida för kommande husbygget? Nää... ;)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.