405 579 läst · 7 623 svar
406k läst
7,6k svar
Den stora öltråden!
Ska provsmaka min mexican lager idag hade jag tänkt (corona klon) men jäst med saflager 34/70 då den riktiga jästen inte var riktigt kry trots mat...
m
Misstänker att den kanske är lite grumlig än men det går säkert ner ändå, återkommer kanske med bild
Jäste 3l med kveik och den blev ok det lilla jag smakade men då utan kolsyra så lite förhoppningar har jag
m
Misstänker att den kanske är lite grumlig än men det går säkert ner ändå, återkommer kanske med bild
Jäste 3l med kveik och den blev ok det lilla jag smakade men då utan kolsyra så lite förhoppningar har jag
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
För att var en öl som bryggdes för 14 dagar sen så är den helt ok, för lite kolsyra då jag inte tryckt i kolsyra utan jäst under tryck bara, får fixa det.
Smakar den som corona, kanske om man har viruset
Nja som originalet blev den inte, kan bero på jästen den ger lite citrustoner som man nog vill ha, men som en lite blaskig lager funkar den.