Gatuljuset ute hos oss når inte upp till vår tomt som är en skafttomt. Att tidigt (04:40) varje morgon ta sig ner till bussen eller till bilen i mörkret är inte jättekul. Att få lysa upp vägen med dessa skulle göra morgonen aningens lättare och ge tomten ett lyft
http://www.belysningsdesign.se/startset-pathlight-power-led-24v
 
Jag har hittat en belysning som skulle passa fint i verkstaden i garaget...

504501501.jpg

Måste ju ha något som matchar den nya fina borddsågen.... (iallafall prismässigt...)
Dessutom gillar jag kreativiteten att skapa en cirkulär kristallkrona!
 
Mamma och pappa har nu köpt ny matsalsgrupp men lampan som är någon glas-mässing-åttakantig-randig-hemskt-ful-lampa-med-kedja från60talet har dom tänkt "vänta med" att byta ut... Känner jag dom rätt kommer detta ta ytterligare 10år eller nåt. Det hade varit så kul att överraska dom med en snygg lampa så skulle hela rummet bli fantastiskt! Går man gymnasiet har man dock inte alltid för mycket pengar över...

http://www.belysningsdesign.se/markslojd-visingso-taklampa-stor-vit lmapa.jpg
 
Med blod, svett, tårar och all vår lediga tid och energi håller min man och jag på att rusta upp vårt nyinköpta och vackra men fallfärdiga 1800-tals hus. Denna utsökta krona hade varit fantastisk i vårt blivande vardagsrum som har en takhöjd på nästan 5 meter.
Men eftersom taket håller på att rasa in så ligger en krona tyvärr inte högt upp på vare sig prioriteringslistan eller i budgeten. Men man får alltid drömma....


http://www.belysningsdesign.se/krebs-nobel-13-empirekrona-cognac
 
Redigerat:
Nyinflyttade i ett hus med endast EN fasadlampa (som dessutom är trasig). Denna modell skulle jag sätta flera stycken av för att göra vårt hus så välkomnande som möjligt i höstmörkret!
104715_kust.jpg
 
Då de senaste fyra veckorna har bestått av oväntad operation med sjukskrivning som följd, trasig tvättmaskin, en luftvärmepump som lagt av, turboras på vår bil så skulle denna lampan lysa upp vår tillvaro.

En lampa http://www.belysningsdesign.se/malmbergs-torekov-10709 som har stått på önskelistan länge, och med de händelser som nämns ovan så ser det ut som att väntan blir ännu längre om vi inte råkar bli de lyckliga vinnarna i veckans tävling!
 
Vår arkitekt har ritat med blyerts på vår fasad hur han tycker att belysningen ska se ut. Det är fint, men ger inte så mycket ljus så skulle gärna uppgradera till en riktig lampa :)
Tycker den vid dörren mest liknar http://www.belysningsdesign.se/nadja-vagglampa-svart
så den skulla jag gärna önska!
 
Vilket lustigt sammanträffande.

Vår 12åring skickade en länk till denna lampa som han ville ha till sitt rum. Nu visar det sig ju att den finns hos belysningsdesign.se (y)
colourlamp_silvia_3_1_2.jpg


Utöver detta så vore det bra om Elin i sina vinnarinlägg kunde antingen kopiera eller länka till vinnarnas inlägg. Alltid kul o läsa.
 
  • Gilla
Elina Blom Westergren
  • Laddar…
Veckans vinnare är Magasinetblogg, stort grattis! Hoppas att lampan får er att drömma er bort till ert nya hem under årets mörka månader.

Magasinetblogg skrev:
Vi bygger ett lösvirkeshus på egen hand i Sankt Anna skärgård. Nu har vi hållit på i över ett år och under tiden bott temporärt med våra tre barn - i någon annans hus, med någon annans möbler (och lampor) och med våra egna saker i kartonger.

Nu lyckades vi inte bli färdiga till hösten som vi hoppats och snart kommer mörkret. Vi skulle VERKLIGEN vilja ha en skärgårdsinspirerad lampa att tända på kvällarna, som kan motivera oss med vårt bygge. En lampa som påminner oss om vad vi snart ska få flytta till:

[bild]
Så en Cape Horn skulle vi välja för att lysa upp hemma tills våren kommer igen!
[länk]
 
  • Gilla
D09
  • Laddar…
Jag fick ett meddelande och trodde knappt det var sant, men nu ser jag ju att det är jag som har vunnit. Jag blir så fantastiskt glad! Dessutom är det nog första gången någonsin jag vinner någonting. Å, jag ska få ha den där fina lampan hemma, något vi inte skulle unnat oss just nu i byggtider! Tack snälla! biggrin.gif
 
  • Gilla
vidamic och 5 till
  • Laddar…
Grattis!! Vilken härlig vinst! :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.