62 954 läst · 523 svar
63k läst
523 svar
Allt om pizza
Rekommenderar denna: https://mutti-parma.com/se/produkter/pizzasas-classica/
Den andra tycker jag smakar för mycket oregano.
Bra pizzadeg: https://zeinaskitchen.se/basta-pizzadegen/
Kör i ugn och tycker jag får till riktigt bra pizzor. Men ska nog försöka få till tjockare metall än den plåt jag kör på idag.
Kan även rekommendera vit pizza. Mixa inlagd kronärtskocka och créme Fraiche. Sen på med potatis och smakrik ost. Toppa med inlagd rödlök.
Den andra tycker jag smakar för mycket oregano.
Bra pizzadeg: https://zeinaskitchen.se/basta-pizzadegen/
Kör i ugn och tycker jag får till riktigt bra pizzor. Men ska nog försöka få till tjockare metall än den plåt jag kör på idag.
Kan även rekommendera vit pizza. Mixa inlagd kronärtskocka och créme Fraiche. Sen på med potatis och smakrik ost. Toppa med inlagd rödlök.
Instämmer i Mutti såsenKarlia skrev:
Hann förbi DHL ombudet idag efter jobbet...
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
"älskling, jag fick med dom här på köpet...?!"
Kan funka
Bra leverans från Burgerstore.
Dom har 10%på ooni tillbehör vid köp av 3,dock ej ugnar.
Kan det bli en pizzadag även den här helgen tro?
richardtenggren
Ingen-gör
· Norrlandet
· 6 590 inlägg
richardtenggren
Ingen-gör
- Norrlandet
- 6 590 inlägg
richardtenggren
Ingen-gör
· Norrlandet
· 6 590 inlägg
richardtenggren
Ingen-gör
- Norrlandet
- 6 590 inlägg
Vila
Har en weber 57 och pizzasten, är ju jäkligt dumt när gallret ligger 5cm nedanför kanten, blir ju svårt att både få ner och upp pizzan...
Smart lösning på det?
PS
Det är kylen på verandan, därför är det bara dricka i där
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Har en weber 57 och pizzasten, är ju jäkligt dumt när gallret ligger 5cm nedanför kanten, blir ju svårt att både få ner och upp pizzan...
Smart lösning på det?
PS
Det är kylen på verandan, därför är det bara dricka i där
Akta så du inte spräcker stenen bara.nino skrev:
Lägg ett par tegelstenar eller dyl så den kommer upp en bit.
Första försöket blev det för varmt och andra blev det lite för kallt, men det går sakta framåt.
Det är mer att hålla reda på med den vedeldade Oonin än när man körde på plåt i ugnen.
Det är mer att hålla reda på med den vedeldade Oonin än när man körde på plåt i ugnen.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
En vitpizzafavvo som vi brukar göra. Deg enligt egen preferens. Ta färsk grön sparris och klyv den. Fräs i olivolja med vitlök och lite salt. Forma degen och bre på ett inte alltför tjock lager fet crempa. Läg på sparris, ev nån god salami, färska champinjoner och färsk mozzarella. Har man färsk oregano är det fint att hacka på lite. Grädda varmt och njut!
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder