Varför har ni inte vaccinerat er?

  • Antal röster
    807
BirgitS
harry73 harry73 skrev:
Du skrev att smittan ökade bland vaccinerade pga omikron, men om delta nu också ökar bland vaccinerade, behöver det inte vara pga omikron. Det kan också vara pga dålig fungerande vaccin.
Nej, det skrev jag inte.
 
Fairlane
T tank77 skrev:
Jo, att det är dom vaccinerade som springer runt och smittar folk.
Konserten som fick ställas in för att de som köpt biljetter Inre kunde skaffa vaccinbevis, tror du att det beror på att det var vaccinerade eller ovaccinerade som inte kunde ordna det?
 
  • Gilla
frasen_36 och 1 till
  • Laddar…
Fairlane Fairlane skrev:
Ja, eftersom du tidigare dragit slutsatsen att det inte är många vaccinerade som åker kollektivt så säger logiken att majoriteten som åker kollektivt är ovaccinerade. En låg andel av dessa har munskydd, ja då är väl slutsatsen att ovaccinerade inte är särskilt försiktiga?
Vad tror du.
 
P
BirgitS BirgitS skrev:
Det är i alla fall inte normalt svensk språkbruk att kalla en vaccinering för att man skjuter något i någon.
Låter som pundarslang, tycker jag.
 
  • Gilla
skogaliten
  • Laddar…
J
C civilingenjören skrev:
Brukar läsa trådarna innan jag svarar men det är över 600 sidor så det går tyvärr inte såvida jag inte blir arbetslös först. Sammanfattar ändå några av de skäl som jag har hört:

Produkten gör så att kroppen tillverkar spikproteinet, det vill säga den farliga delen av viruset, som orsakar skadorna. Meningen är att immunförsvaret ska lära sig känna igen det och få ett försprång när man blir smittad av viruset. Men det vore bättre om man lärde immunförsvaret känna igen vilken annan del som helst av viruset, så man bör vänta på bra vaccin. När industrin utvecklade sin produkt kanske den gjorde det som var enklast och inte visste att det är just spikproteinet som är farligt, men nu har de sin produkt och vill ha avkastning. De vill inte erkänna fel eller kosta på utveckling av något annat förrän patentet börjar löpa ut.

Den stat som ingår avtal med ett läkemedelsbolag om inköp av en produkt till hela befolkningen sätter marknadsekonomin ur spel. Det blir svårt och kanske omöjligt att utveckla en bättre produkt och konkurrera.

Pfizers forskning har avslöjats som fusk. En kvinna beskrev hur försöket gick till och blev avskedad.

Pfizers förre forskningschef, en rad oberoende läkare och mRNA-teknikens uppfinnare Robert Malone är mycket kritiska mot massinjektionerna.

Överheten har under hela pandemin sagt saker som de sedan tvingats förneka/ta tillbaka, så varför ska vi nu genast följa deras råd när de förordar dessa produkter? Exempel: "Viruset har endast liten förmåga att smitta mellan människor." "Att vi skulle få en stor spridning i Sverige är inte troligt." "Barn sprider inte smittan." "Viruset kommer inte från laboratoriet i Wuhan." "Någon Gain-of-function-forskning på Coronavirus har inte bedrivits." "Vi kommer inte att massvaccinera barn." "Personer under på 60 kan ta AstraZenecas produkt." "Produkterna ger ett gott och långvarigt skydd efter två doser." "Endast ovaccinerade blir sjuka och smittar andra."

Produkten ska injiceras i en muskel så att mRNA-molekylerna och de bildade spikproteinerna i så stor utsträckning som möjligt stannar och verkar där, snarare än att sprida sig till känsligare organ. Men den som injicerar produkten kan slarva med aspireringen (kontrollen att kanylen inte sitter i ett blodkärl) och det har till och med förekommit instruktioner som säger att aspirering ej krävs. Även om injiceringen görs rätt sker alltid viss spridning i kroppen och det har visat sig att spikproteinerna ansamlas i bland annat äggstockar och testiklar. Det verkar inte vara känt hur och i vilken takt spikproteinerna bryts ned i människokroppen eller naturen.

Folk har förstått att produkten måste tas var sjätte månad för att vara fortsatt verksam. Det finns inget slut i sikte. Har man börjat måste man fortsätta livet ut, annars kanske man får sämre skydd än en som aldrig har tagit produkten. Varje injektion utsätter kroppen för skadliga spikproteiner. Detta kan dessutom påverka immunförsvaret på oförutsedda sätt. Immunförsvaret är oerhört komplext och ingenting som någon är i närheten av att förstå.

De ännu oinjicerade som kan/vill/borde föröka sig, det vill säga kvinnor upp till ungefär 40 år, och män upp till ungefär 60 år, bör avvakta tills man konstaterat normala födelsetal, frekvens av missfall m.m. bland injicerade under det närmaste decenniet.

De som har tagit produkten kan få lindrigare symptom än andra när de smittas, och kanske tror att det är en vanlig förkylning så att de är mindre försiktiga och mer benägna att sprida smittan.

Ingen som inte har tagit produkten hatar eller vill förtrycka någon bara för att den har tagit produkten. Man anser att var och en ska ha rätt att välja. Det är endast från vissa av dem som har tagit produkten som hatet och hoten kommer. Det är en ensidig polarisering och det är bland vaccinfanatikerna som hela problemet finns. De ingår i en masspsykos.

Frågan handlar om principer som är mycket viktigare än hur sjuk man blir eller om man rentav dör. Det handlar om individens okränkbara suveränitet över sin kropp och att medicinsk behandling endast får ske med informerat samtycke, vilket bestämdes i samband med Nürnbergprocesserna. De krafter som verkar för tvångsinjicering måste krossas. De tillhör samma kategori av människor som doktor Mengele och Heinrich Himmler, såsom de framställs i historieskrivningen, och bör behandlas därefter. Europarådet har tydligt förklarat att Europakonventionen för mänskliga rättigheter förbjuder särbehandling av människor beroende på huruvida de har injicerats med produkterna.

Produkterna är inte till för vårt bästa utan för oligarkerna som säljer dem. Medelsvensson kan inte föreställa sig vilken oerhörd drivkraft vinstintresset är för oligarkerna eftersom folkflertalet inte själva har det begäret. Sedan läkemedelsindustrin grundades har den sett till att konkurrerande naturläkemedel har beskrivits som overksamma och rentav farliga, och förbjudits. De har styrt över forskning, regleringar, läkarutbildningar och läkarlegitimationer.

Givetvis blir även industrins egna produkter humbug och kvacksalveri i samma ögonblick som patentet går ut. Ett aktuellt exempel är Hydroxiklorokin. The Lancet publicerade en artikel om en undersökning som visade att medlet var overksamt och till och med skadligt. Artikeln låg till grund för myndigheters rekommendationer och förbud. Sedan avslöjades undersökningen som fusk och artikeln togs i tysthet tillbaka. Ivermectin, som är oerhört billigt och ofarligt, har i bland annat delar av Asien visat sig hjälpa mot smittan om medlet används tidigt och i kombination med andra medel/kosttillskott. Men vaccinförsäljarna kallar medlet nedlåtande för "avmaskningsmedel för hästar".

Den sämsta typen av produkter för läkemedelsindustrin är de som botar. Därför sker så lite utveckling av antibiotika. Mycket bättre är produkter som sjuka tar livet ut. Lönsammast av allt är produkter som alla måste ta. Helst livet ut. Nu är de nära att nå detta drömläge. På vår bekostnad.

Mediejättarna ägs av samma oligarker som läkemedelsjättarna (genom kapitalförvaltare såsom BlackRock, The Vanguard Group och State Street Corporation) och marknadsför produkterna.

Marksänd television i Sverige har åtskilliga gångar låtit en tandläkare tillika vaccinförsäljare uttala sig som så kallad sakkunnig, utan att hans partiska ställning har redovisats.

Samma överhet som nu vill injicera oss har förvandlat Sverige till ett kriminellt helvete med flest skjutningar i Europa. Och när arbetslösheten skenar i stället för att bli lägst i Europa, som de lovade oss, byter de ut orden och talar om hur fint det är att vi har så enormt högt utbud av arbetskraft. Hur dumma tror de att vi är?

En rad mysterier har lämnats utan förklaring och tystats ned. Till exempel varför produkten innehöll mystiska metallföremål, vilket upptäcktes i bland annat Japan och Tyskland. Eller varför 4 piloter i British Airways plötsligt avled under en och samma vecka när injektionskampanjen pågick som bäst. (Piloter genomgår regelbundna och noggranna hälsokontroller.) Eller en rad plötsliga dödsfall, kollapser och symptom bland kändisar och folk i ens omgivning.

Hemliga avtal finns mellan stater och läkemedelsindustrin. Några läckte ut och innehållet var graverande. Det förtar förtroendet för produkterna och avtalsparterna. Öppenhet och transparens är en förutsättning för förtroende. Man bör inte ta produkterna förrän avtalen blivit offentliga.

Nätjättarnas massiva och systematiska censur mot allt som upplevs störa marknadsföringen av produkterna förtar sista gnuttan förtroende.

Efter att ha lättat restriktionerna meddelade den svenska regimen förra månaden att den tänkte inskränka mötesfriheten med pandemin som förevändning. Eftersom endast 39 personer i hela Sverige, med 10 000 000 invånare, respiratorvårdades för sjukdomen, var det uppenbart att belastning på vården inte var ett tungt skäl. Ett dunkelt skäl är förmodligen att man vill tillfredsställa en opinion som har underkastat sig behandlingen och kräver en fördel över andra, så man ger dem deras "simborgarmärke" i form av ensamrätt till vissa evenemang. Ett ännu dunklare skäl är att de som inte har underkastat sig är tänkande, regimkritiska människor, som man vill hindra från att träffa varandra.

Ett ytterligare skäl hos regimen kan vara att fullgöra något hemligt avtalsvillkor såsom att se till att det inte finns någon kontrollgrupp bland befolkningen. Utan sådan blir det svårt att bevisa skadeverkningar och utkräva ansvar. Tyvärr ligger detta numera inte bara i läkemedelsindustrins utan även i vår överhets intresse.

Injektionen är en underkastelsehandling, likt när en hund blottar buken för en överordnad hund. Eller en dubbning, när någon går ned på knä och låter sin överman hålla ett svärd mot ens hals. Ett samhälle där regimen regelbundet tvångsinjicerar befolkningen kan bara vara totalitärt och aldrig demokratiskt. Kritiska röster tystas oerhört effektivt av vetskapen att nästa injektion kan göra att man plötsligt avlider av "naturliga orsaker". Ingen demokratiskt sinnad medborgare är beredd att medverka till införandet av ett sådant samhälle.

Den som förespråkar tvångsinjicering förespråkar mord. Det finns folk som liksom de första kristna, som lät sig kastas till lejonen i arenan, inte kommer att underkasta sig levande och när regimens anhang börjar gå från hus till hus och skjuta ovaccinerade kommer några att slå tillbaka mot hotet. Blodigt kommer det att bli. En del hade kanske efter noggrant övervägande valt att ta produkten om de upplevt att de kunde göra ett eget val, men påtryckningar och tvång utesluter det alternativet.
Fin summering av all antivaccinpropaganda. (y) Tack, om man läser på en sida med någon av dessa tankegångar så bör alla larmklockor ringa.
 
  • Gilla
Guzzi och 11 till
  • Laddar…
J Jonobe skrev:
Fin summering av all antivaccinpropaganda. (y) Tack, om man läser på en sida med någon av dessa tankegångar så bör alla larmklockor ringa.
Textad Swebb-TV :)
 
  • Gilla
Abies koreana och 5 till
  • Laddar…
P
T tank77 skrev:
Varför flyttar vaxxers och "experterna" fram mållinjen hela tiden och inte kan erkänna att de hade fel?
Din fråga är visserligen baserad på felaktiga premisser, men jag frågar dig ändå: hur ser ditt förslag ut för att hindra smittspridning, allvarlig sjukdom, död och överbelastning av sjukvården?
 
  • Gilla
frasen_36 och 2 till
  • Laddar…
P
harry73 harry73 skrev:
Även i de delar av Europa med hög vaccinationsgrad (inkl sverige) ökar smittspridningen igen. Detta är en konsekvens av minskad effekt av vaccinet och inte omikron eller ovaccinerade
Det är nog alla tre.
 
  • Gilla
BirgitS
  • Laddar…
P
T tank77 skrev:
[media]
Vad handlar videon om?
 
T
P pmd skrev:
Din fråga är visserligen baserad på felaktiga premisser, men jag frågar dig ändå: hur ser ditt förslag ut för att hindra smittspridning, allvarlig sjukdom, död och överbelastning av sjukvården?
Att hantera det som en vanlig influensa som det egentligen är. Medelåldern på dom som dör av Covid-19 är 88 år gamla med bakomliggande sjukdom och hade lika gärna kunnat dött av en vanlig influensa vilket dom gjorde innan Covid-19.

Hela den här cirkusen är ju bara trams. Överbelastning av sjukvård? Snick, snack, anställ mer folk då, vi har ju EU:s högsta skatter, något borde vi få för dom pengarna.
 
  • Haha
Tullen127
  • Laddar…
P
BirgitS BirgitS skrev:
Antalet bekräftade fall sjönk bara lite grann när vissa vaccinerade inte behövde testas. Observera att det bara var en delmängd av alla vaccinerade som inte behövde testa sig under tre veckor, t.ex. alla vaccinerade föräldrar vars barn var bekräftade fall behövde testa sig, alla som jobbade på äldreboenden, med hemtjänst, med patientnära sjukvård behövde fortfarande testa sig.
Man bör vara försiktig med att betrakta resultaten av frivillig testning som ett statistiskt signifikant urval.
 
  • Gilla
BirgitS
  • Laddar…
P
C civilingenjören skrev:
Brukar läsa trådarna innan jag svarar men det är över 600 sidor så det går tyvärr inte såvida jag inte blir arbetslös först. Sammanfattar ändå några av de skäl som jag har hört
Hur ser ditt förslag ut för att förhindra svår sjukdom, död, överbelastning av sjukvården och smittspridning pga SARS-CoV-2?
 
  • Gilla
Tullen127 och 3 till
  • Laddar…
BirgitS
C civilingenjören skrev:
Produkten gör så att kroppen tillverkar spikproteinet, det vill säga den farliga delen av viruset, som orsakar skadorna.
Vid en vaccinering kommer några av kroppens celler att tillverka en del av spikproteinet men dessa delar kan inte komma utanför den cell som har tillverkat dem. Till skillnad från när man insjuknar i covid och har hela viruset med alla spikar i blodomloppet. Så är man orolig för att spikproteinerna ska ställa till med något i kroppen är det mycket bättre att vaccinera sig än att bli sjuk i covid.

C civilingenjören skrev:
Meningen är att immunförsvaret ska lära sig känna igen det och få ett försprång när man blir smittad av viruset. Men det vore bättre om man lärde immunförsvaret känna igen vilken annan del som helst av viruset, så man bör vänta på bra vaccin.
Nej, man vill att antikropparna ska känna igen spikproteinet så att de fäster på spikarna så att dessa inte kan fästa på cellväggarna och komma in i cellkärnan.

Man skulle lika gärna ha kunnat se till att antikroppar mot virusets kärna tillverkades men då kommer antikropparna inte att förhindra att viruset fäster och invaderar celler. Då blir man sjuk även om det går över fortare.

C civilingenjören skrev:
Den stat som ingår avtal med ett läkemedelsbolag om inköp av en produkt till hela befolkningen sätter marknadsekonomin ur spel. Det blir svårt och kanske omöjligt att utveckla en bättre produkt och konkurrera.
Det pågår utveckling av fler vaccin av andra typer. Det har nog även lagts order på dessa om jag inte kommer ihåg fel. Vaccinsamordnaren har uttryckt sig ungefär som att man vill ha flera olika typer eftersom deras biverkningsprofiler kan vara olika och passa olika åldrar bäst.

C civilingenjören skrev:
Pfizers forskning har avslöjats som fusk. En kvinna beskrev hur försöket gick till och blev avskedad.
Nej, så var det inte. Det har varit uppe tidigare i tråden och det gällde två veckor mycket tidigt i fas 3-studien och endast på tre av väldigt många platser där fas 3 skulle göras (ett företag som jobbade på uppdrag åt Pfizer har jag för mig).

C civilingenjören skrev:
Pfizers förre forskningschef, en rad oberoende läkare och mRNA-teknikens uppfinnare Robert Malone är mycket kritiska mot massinjektionerna.
Malone är inte uppfinnare av mRNA-tekniken, han bara påstår det själv.
Naturligtvis finns det alltid i forskningsvärlden folk som har andra åsikter, det är själva grunden till att forskningen hela tiden går vidare. En del gör det för egen vinnings skull.

C civilingenjören skrev:
Överheten har under hela pandemin sagt saker som de sedan tvingats förneka/ta tillbaka, så varför ska vi nu genast följa deras råd när de förordar dessa produkter?
Har du svårt att acceptera att forskning innebär att man upptäcker nya saker?

C civilingenjören skrev:
"Barn sprider inte smittan."
Ingen på Fohm har sagt det, de sa endast att barn inte är smittdrivande vilket är en helt annan sak. När det gäller förkylningar och influensa så är barn smittdrivande däremot. Under hösten har däremot barn varit smittdrivande i större utsträckning eftersom det är de som är ovaccinerade.

C civilingenjören skrev:
Även om injiceringen görs rätt sker alltid viss spridning i kroppen och det har visat sig att spikproteinerna ansamlas i bland annat äggstockar och testiklar.
Nej, det har diskuterats tidigare. De som påstod det har i själva verket mätt var fettdelen av vaccinet hamnar. De delar av spikproteinet som kroppen tillverkar har inte förmågan att spränga cellen och kan därmed inte komma ut i blodomloppet.

C civilingenjören skrev:
Det verkar inte vara känt hur och i vilken takt spikproteinerna bryts ned i människokroppen eller naturen.
De celler som tillverkar spikproteindelar kommer att dödas av kroppens immunsystem när spikproteindelarna sticker ut genom cellytan. De kommer att uppfattas som inkräktare och behandlas på samma sätt som virus och bakterier.

C civilingenjören skrev:
Folk har förstått att produkten måste tas var sjätte månad för att vara fortsatt verksam.
Det vet vi inget om än. Vad jag har läst så får man normalt högre antikroppshalter efter den tredje dosen än efter den andra vilket är ett tecken på att en tillräcklig skyddsnivå upprätthålls under längre tid. Är dessutom smittspridningen låg under sommaren så gör det inget om man då har ett sämre skydd vilket kanske kan göra att en dos covidvaccin varje höst samtidigt med influensavaccinet är fullt tillräckligt för äldre och riskgrupper. Övriga har tillräckligt skydd mot allvarlig sjukdom efter ett antal genomgångna sjukdomar och/eller vaccinering.

C civilingenjören skrev:
Det finns inget slut i sikte.
TBE-vaccin och influensavaccin måste också tas regelbundet för att upprätthålla skyddet så det är inget ovanligt.

C civilingenjören skrev:
Har man börjat måste man fortsätta livet ut, annars kanske man får sämre skydd än en som aldrig har tagit produkten
Nej, man har förstås kvar de T-celler, minnesceller och annat i immunsystemet som kroppen har bildat och har därmed ett mycket bättre skydd än den som aldrig har vaccinerats eller varit sjuk.

C civilingenjören skrev:
Varje injektion utsätter kroppen för skadliga spikproteiner.
Nej, se tidigare i inlägget.

C civilingenjören skrev:
Detta kan dessutom påverka immunförsvaret på oförutsedda sätt. Immunförsvaret är oerhört komplext och ingenting som någon är i närheten av att förstå.
Det påverkar inte kroppen eller immunsystemet på något värre sätt än själva sjukdomen då man verkligen utsätts för väldigt mycket spikproteiner.

C civilingenjören skrev:
De ännu oinjicerade som kan/vill/borde föröka sig, det vill säga kvinnor upp till ungefär 40 år, och män upp till ungefär 60 år, bör avvakta tills man konstaterat normala födelsetal, frekvens av missfall m.m. bland injicerade under det närmaste decenniet.
Är det bättre att de avlider eller får skador av covidsjukdomen?
Den kanske också påverkar reproduktionsförmågan.

C civilingenjören skrev:
De som har tagit produkten kan få lindrigare symptom än andra när de smittas, och kanske tror att det är en vanlig förkylning så att de är mindre försiktiga och mer benägna att sprida smittan.
Verkligheten visar ju att smittspridningen går ner när många vaccineras så där verkar du ha fel.

C civilingenjören skrev:
Ingen som inte har tagit produkten hatar eller vill förtrycka någon bara för att den har tagit produkten.
Efter att ha läst en del inlägg i tråden är jag verkligen inte så säker på det.

C civilingenjören skrev:
Det är endast från vissa av dem som har tagit produkten som hatet och hoten kommer. Det är en ensidig polarisering och det är bland vaccinfanatikerna som hela problemet finns. De ingår i en masspsykos.
Nej, verkligen inte. Vaccinmotståndare har skrivit hotbrev till skolor, läkare mm.
För mig så verkar det ju vara vaccinmotståndarna som ingår i en masspsykos. De kommer hit en och en och upprepar samma argument som de verkar ha läst på swebbtv och liknande ställen utan att ha tänkt det minsta själva och utan att kunna förklara vad de menar.

C civilingenjören skrev:
De krafter som verkar för tvångsinjicering måste krossas.
Har inte sett någon som förespråkar tvångsinjicering i tråden eller i Sverige. Det är nog mer aktuellt i t.ex. Kina.

C civilingenjören skrev:
Produkterna är inte till för vårt bästa utan för oligarkerna som säljer dem.
Jo, det är de ju verkligen eftersom de har räddat så väldigt många människoliv mm.

Resten av ditt inlägg tycker jag verkar mest trams utan verklighetsförankring utan typiskt för den masspsykos som antivaxxarna ägnar sig åt. Samma sak som upprepas ständigt.

C civilingenjören skrev:
Marksänd television i Sverige har åtskilliga gångar låtit en tandläkare tillika vaccinförsäljare uttala sig som så kallad sakkunnig, utan att hans partiska ställning har redovisats.
Jag antar att du menar Sällberg. Det är ju bara det att han inte är vaccinförsäljare eftersom Svenska vaccinfabriken inte tillverkar något covidvaccin. Samma ogenomtänkta och okontrollerade argument som vanligt.

C civilingenjören skrev:
Eftersom endast 39 personer i hela Sverige, med 10 000 000 invånare, respiratorvårdades för sjukdomen, var det uppenbart att belastning på vården inte var ett tungt skäl.
Idag är det 46 på IVA. Säger det dig något om smittspridningen ökar eller minskar och om det leder till högre eller lägre belastning på vården?
För två dagar sen var det 300 på andra vårdavdelningar också. För en månad sen 210.

C civilingenjören skrev:
Ett ännu dunklare skäl är att de som inte har underkastat sig är tänkande, regimkritiska människor, som man vill hindra från att träffa varandra.
Tramsigt, det är väl inget problem för dem att träffas på annat än allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.

C civilingenjören skrev:
Ett ytterligare skäl hos regimen kan vara att fullgöra något hemligt avtalsvillkor såsom att se till att det inte finns någon kontrollgrupp bland befolkningen. Utan sådan blir det svårt att bevisa skadeverkningar och utkräva ansvar.
Nej, det går utmärkt att jämföra med statistik från tiden innan pandemin. Världen är ju minst sagt större än lilla Sverige också.

C civilingenjören skrev:
Injektionen är en underkastelsehandling, likt när en hund blottar buken för en överordnad hund.
Löljligt
 
  • Gilla
  • Älska
kashieda och 13 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.